Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Στην τελική ευθεία για drive-through τεστ κορωνοϊού στο Αγρίνιο

Στην τελική ευθεία για drive-through τεστ κορωνοϊού στο Αγρίνιο

Εν αναμονή παραλαβής απαραίτητων υλικών από τον ΕΟΔΥ- Καιρού επιτρέποντος μπορεί να πραγματοποιηθούν ακόμη και την Κυριακή στο πάρκινγκ των παλαιών σφαγείων 

Κανονικά προχωρά ο σχεδιασμός της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ για διενέργεια στο Αγρίνιο drive-through rapid τεστ κορωνοϊού.  Πρόκειται για διαδικασία που ήδη διενεργείται και σε άλλες περιοχές της επικράτειας.

Προ ημερών, έγινε γνωστό ότι  έλαβαν χώρα οι πρώτες συζητήσεις από τον ΕΟΔΥ, τον δήμο και την Τροχαία. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προκριθεί τα drive-through τεστ να πραγματοποιηθούν στο χώρο του πάρκινγκ στα παλαιά σφαγεία. Ο Δήμος Αγρινίου έχει ήδη προμηθεύσει τέντες και άλλα απαραίτητα υλικά την Κινητή Μονάδα ενώ και οι αστυνομικές αρχές έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Εν αναμονή της παραλαβής ποσότητας απαραίτητων υλικών από τον ΕΟΔΥ μέσα στις επόμενες ημέρες, καλώς εχόντων των πραγμάτων και καιρού επιτρέποντος τα drive-through τεστ μπορεί να πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται και η όποια επίσημη ενημέρωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. χρηστος

    γιατι τους λες προβατα επειδη θελουν να γνωριζουν αν εχουν τον υιο και να προστατευτουν και να προστατεψουν τους αλλους;

  2. 911

    εδώ δεν ήθελαν ποτέ να γνωρίζουν τα βασικά της υγείας τους (βλέπε check up), ραστώνη σωματική μόνιμη (να είναι καλά το επίδομα μωρέ, να βγαίνει ο καφές και τα 4 πακέτα τσιγάρα) κατά τα άλλα, ο ιός….
    να μαζευτούμε λοιπόν, να πάτε Χρήστο και καλοχώνευτο το σανό που σας ταϊζουν τα Γκεμπελίστα ΜΜΕξαπάτησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.