Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Στις Φυλακές Χαλκίδας οδηγήθηκε γνωστός Αιτωλοακαρνάνας

Στις Φυλακές Χαλκίδας οδηγήθηκε γνωστός Αιτωλοακαρνάνας

filakiΤέλος η ελευθερία για 62χρονο Αιτωλοακαρνάνα που αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις πολυετούς κάθειρξης για σωρεία αδικημάτων (όπως απάτες, αδικήματα περί φοροδιαφυγής, ψευδείς καταμηνύσεις, ψευδορκία κ.α.) στα οποία φέρεται να είχε εμπλακεί.
Ο εν λόγω άνδρας ήταν φυγόποινος έως την 10η Ιανουαρίου όταν και, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr,  εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου κατά τον οποίo ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του και προέκυψε πως σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για αρπαγή.
Για τον εντοπισμό του είχαν κινητοποιηθεί οι αστυνομικές αρχές για μεγάλο χρονικό διάστημα που ήταν φυγόποινος και πλέον οδηγήθηκε στις φυλακές Χαλκίδας όπου εκτίει την ποινή του.
Το εν λόγω πρόσωπο ήταν πρώην αστυνομικός και αφότου αποχώρησε από την ΕΛ.ΑΣ. είχε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα και πολυετή παρουσία στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Είχε απασχολήσει και την πανελλήνια επικαιρότητα μετά από καταγγελία στην οποία είχε προβεί σε βάρος υπαλλήλων του ΣΔΟΕ για παθητική δωροδοκία .
Παράλληλα σε βάρος του έχει ασκηθεί και ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος μετά από μήνυση συνταξιούχου σήμερα Αιτωλοκαρνάνα αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας που ενέπλεξαν σε δήθεν υπόθεση απάτης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.