Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Στις κάλπες τα μέλη της ΝΔ

ekloges_ndΣε εξέλιξη είναι από τις 9 το πρωί οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Η διαδικασία θα διαρκέσει έως τις  7:00 μμ.
Τα περίπου 155.000 μέλη μέλη του κόμματος προσέρχονται στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα (επτά στην Αιτωλοακαρνανία) για να εκλέξουν πρόεδρο και μέλη των νομαρχιακών και των δημοτικών οργανώσεων καθώς και συνέδρους για τα δυο προσεχή Τακτικά Συνέδρια.Συγκεκριμένα, σήμερα θα εκλεγούν 66 πρόεδροι ΝΟΔΕ, 333 πρόεδροι Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και από 9 μέλη σε κάθε Νομαρχιακή ή Τοπική Επιτροπή και 1.000 αντιπρόσωποι για το συνέδριο του κόμματος.
Ειδικότερα, το δικαίωμα του εκλέγειν στην Αιτωλοακαρνανία στη σημερινή διαδικασία έχουν 2.577 μέλη εκ των οποίων τα 672 στο Αγρίνιο .
Τα μέλη του κόμματος ψηφίζουν μόνο στο εκλογικό κέντρο της τοπικής στην οποία είσαι εγγεγραμμένα . Λειτουργούν εκλογικά κέντρα στην αίθουσα του παλαιού σταθμό τρένου στην πλατεία Μαβίλη στο Αγρίνιο, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι, στα δημαρχεία Βόνιτσας, Αστακού και Θέρμου και στα Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπάκτου και Αμφιλοχίας.
«Η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και διαμορφώνει μία νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από το Περιστέρι όπου ψήφισε για τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος.«Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα, μία γιορτή,  κερδίζουμε ένα μεγάλο στοίχημα, το στοίχημα της εκλογής των τοπικών και νομαρχιακών  οργανώσεων από τη βάση του κόμματος, από τα ίδια ενεργά μέλη της ΝΔ» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι διαμορφώνεται μία νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία προκειμένου – όπως είπε – «να οικοδομήσουμε μία καλύτερα Ελλάδα».

Δείτε τη λίστα με όλους τους υποψηφίους στην Αιτωλοακαρνανία ΕΔΩ

Οι φωτό από το εκλογικό κέντρο στο Αγρίνιο 

kalpes nd nd-ekloges

ekloges_nd

ekloges_nd

32472106_10215809170123806_5272180975562915840_n

ekloges-nd-agr (2)

ekloges-nd-agr (3)

ekloges-nd-agr (4)

ekloges-nd-agr (5)

Οι φωτό που ακολουθούν από το Μεσολόγγι (messolonghinews.blogspot.gr):

eloges-nd ΝΔ εκλογες (3) ΝΔ εκλογες (2)

Οι φωτό που ακολουθούν από τον Αστακό (xiromeronews.blogspot.gr)

Eικόνες από τη διαδικασία στη Βόνιτσα (xiromeronews.blogspot.gr):

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.