Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 2020

Στις κάλπες το ΚΙΝΑΛ για εκλογή συνέδρων – αυξημένη συμμετοχή στο Αγρίνιο

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής πανελλαδικά για την ανάδειξη εκπροσώπων στο 2ο συνέδριο του κόμματος. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα.

Στο Αγρίνιο η συμμετοχή μέχρι αυτή την ώρα χαρακτηρίζεται μεγάλη καθώς 320 άτομα περίπου προήλθαν  για να ψηφίσουν στην κάλπη που έχουν στηθεί στο εντευκτήριο των παλιών τραίνων.

Από το σύνολο των υποψήφιων συνέδρων στον δήμο Αγρινίου, μόνο 11 δε θα εκλεγούν.

Οι αντιπρόσωποι θα εκλεγούν με μονοσταυρία από κάθε Τοπική Οργάνωση ανάλογα με τον αριθμό των μελών της.

Το αντίτιμο για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος έχει καθοριστεί στο ποσό των 2 ευρώ.

Στο σημείο διεξαγωγής των εκλογών στο Αγρίνιο  προσήλθε για να ψηφίσει και ο πρώην Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός  ενώ ο Περιφερειάρχης   Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Αγρίνιο.  πέρασε από το εντευκτήριο του παλαιού σταθμού τρένων όπου συνάντησε μέλη του κόμματος.

Στην Αιτωλοακαρνανία διεξάγονται εκλογές στις έδρες και των επτά δήμων στα ακόλουθα εκλογικά κέντρα:

ΤΟ Μεσολογγίου, Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο
-ΤΟ Αμφιλοχίας, Αίθουσα Τρομπούκη
-ΤΟ Αγρινίου, Αίθουσα Τραίνων
-ΤΟ Θέρμου, Δημαρχείο Θέρμου
-ΤΟ Αστακού, δημαρχειο Αστακού
-ΤΟ Ναυπάκτου, Αίθουσα ΞΕΝΙΑ
-TO Aκτίου-Βόνιτσας, Δημαρχείο Βόνιτσας

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Ο Γλέτζος είναι πιο ωραίος

  δωσε πονο κατσιφάρα. και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ εσυ. Η σταρακά δεν έκανε ακόμη δήλωση κατά που είναι και τι πιστεύει κι o α΄λλος κατηγορεί για νεοφιλεευθερισμό τον Μητσοτάκη ενω αυτός ψήφισε πρώτος ΤΑ μνημόνια. Τα μνημόνια δεν είναι ή δεν έφεραν τον νεοφιλευθερισμό στη χώρα;;;;;;;;;;;; Τι είναι σοσιαλισμός. Μην τρρεαλλαθούμε κιόλας.δώστε πόνο στους συντρόφους μέχρι εξαφανίσεως του είδους παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!

 2. ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

  Εύχομαι στο ΚΙΝΑΛ να πάει καλά. Η πατρίδα χρειάζεται ένα υγιές και δυνατό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα να λειτουργεί ως αντιπολίτευση στην κεντροδεξιά και μελλοντικά (γιατί όχι;) ως συμπολίτευση. Η “παλαβή” Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει στη συνείδηση του κόσμου. Ο ρόλος της είναι πλέον στο περιθώριο…

 3. patrastimes.gr

  Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, όταν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής.

  Ατομα τα οποία περίμεναν για να ψηφίσουν στην αίθουσα του ΤΕΕ, μόλις τον είδαν, άρχισαν να του φωνάζουν «έξω οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ», δείχνοντας έτσι την αντίδρασή τους στη στήριξη που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Περιφερειάρχης.

  Προς στιγμήν επικράτησε ένταση, με τα πνεύματα να ηρεμούν με την επέμβαση των ψυχρεμοτέρων.

 4. Θάνο και ας Πεθάνω!!!!

  Ρε Ροδίτη σκέφτομαι όταν χάσει ο Παπαναστασίου τι θα γράφεις? Περιμένω πως και πως αυτή τι στιγμή!!!να δούμε θα γράφεις για μπουκάλια και ξυδακι βαλσαμικο…

 5. Ο θρύλος!!!

  Από της φωτο διαπιστώθηκε γιατί το ΠΑΣΟΚ πήγε πάτος…Μιχάλη γερά ο Λαλιώτης δεν έρχεται ξανά!!!Αγγελο γερά με μπούκλες να πάρουμε την περιφέρεια ξανά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.