Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Κάποια χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Αγρίνιο πήραν παράταση!

Αργά και… σταθερά φεύγει ο στολισμός από την πόλη του Αγρινίου! Μπορεί να έχει 19 Ιανουαρίου ο μήνας αύριο αλλά ακόμα υπάρχουν σημάδια από τα φετινά Χριστούγεννα!

Αψευδής μάρτυρας τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουν μείνει ακόμη στην πόλη και δείχνουν ότι στον δήμο ίσως ένιωσαν πολύ τις φετινές γιορτές, με αποτέλεσμα να μην θέλουν με τίποτε να τις αποχωριστούν.

Η στήλη έπεσε σήμερα πάνω σε δύο δέντρα που είχαν μπει για τις γιορτές και έχουν… ξεμείνει και μάλιστα το ένα, όπως μπορεί κανείς να δει είναι στην Ηλία Ηλίου, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο γεμάτο με καφέ.

Το άλλο είναι στην πλατεία του Αη-Γιάννη του Ριγανά, το οποίο μάλιστα είναι και στολισμένο από τη μέση και κάτω! Όχι, δεν το ξεστόλισαν από τη μέση και πάνω, όχι. Απλά μέχρι εκεί είχε στολιστεί γιατί μέχρι εκεί έφταναν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου που το είχαν αναλάβει!

Όχι ότι είναι άσχημο να μείνουν δέντρα και στολίδια στην πόλη και να παραταθεί η εορταστική περίοδος. Με τα κεσάτια που έχει η αγορά άλλωστε, κάτι τέτοιο ίσως θα ήταν μια κάποια λύση. Απλά, ο άνθρωπος που μας έδωσε την αφορμή για τούτες τις φωτογραφίες μας ρώτησε με διάθεση για πλάκα: “για ρωτήστε, ρε παιδιά, αυτά τα δέντρα για τις απόκριες είναι;”!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανδρέας Γκορογιας.

    Το στόλισμα φέτος στο Παναιτώλιο…φαντάζομαι και στα άλλα χωρια του Δήμου ήταν τόσο όμορφο που δεν ξέρουμε πότε θα μας φύγει ο πόνος!!! Γιατί όπως λέει και ο ανταποκριτής της δημοτικής αρχής πονεσαμε πολύ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.