Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Συγχαρητήρια από την ΑΛΦΑ για το τουρνουά 3×3

Συγχαρητήρια από την ΑΛΦΑ για το τουρνουά 3×3

24σε ΕΟΚ, ΕΣΚΑΒΔΕ και Δήμο

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3×3 που διοργάνωσε η ΕΣΚΑΒΔΕ για το διήμερο 16 και 17 Απριλίου. Η διοίκηση της ΑΛΦΑ 93 θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήριά της στην Διοργανώτρια Αρχή, τον πρόεδρό της Κώστα Νικάκη, την ΕΟΚ και τον Δήμο Αγρινίου για την εξαιρετική δουλειά που έγινε στη διοργάνωση και την επιτυχία που σημείωσε το τουρνουά. Πολλά μπράβο αξίζουν επίσης οι παράγοντες, οι προπονητές και οι παίκτες που βοήθησαν εθελοντικά στην διοργάνωση του τουρνουά.
H AΛΦΑ τονίζει ότι στο 3×3 συμμετείχαν περίπου 120 παιδιά από τις ακαδημίες της , σημειώνοντας επιτυχίες στις αντίστοιχες κατηγορίες τους με πολύ καλή παρουσία στους αγώνες τους. Μάλιστα, μετά το τέλος των αγώνων, οι μικροί αθλητές της ΑΛΦΑ συγκέντρωσαν όλα τα καπάκια από τα μπουκάλια στον περιβάλλοντα χώρο, ώστε να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος το τελευταίο διάστημα να συγκεντρώσει πλαστικά καπάκια και να τα μετατρέψει σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.
Προπονητής και διοίκηση της ΑΛΦΑ εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι η πόλη έχει ανάγκη από αντίστοιχες διοργανώσεις, οι οποίες βοηθούν στην ανάδειξη ταλέντων της περιοχής, ενώ δίνουν ευκαιρία συμμετοχής στους νέους αθλητές σε σημαντικές διοργανώσεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.