Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Συγχαρητήρια της Διεύθυνσης του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου στους επιτυχόντες του σχολείου

H Διεύθυνση του 1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου  που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

«Σε όσους μαθητές δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα τους ευχόμαστε με υπομονή, επιμονή και θέληση να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Είναι βέβαιο πως θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία και εναλλακτική επιλογή», αναφέρει. Αναλυτικά:

                                     ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η επιτυχία, αποτέλεσμα προσπάθειας πολλών ετών αποτελεί την ηθική επιβράβευση του αγώνα, που κατέβαλαν.

Συγχαρητήρια οφείλουμε να εκφράσουμε και στους γονείς και εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν πολύτιμος αρωγός στο δύσκολο αγώνα της προετοιμασίας των μαθητών μας και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων τους.

Σε όσους μαθητές δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα τους ευχόμαστε με υπομονή, επιμονή και θέληση να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Είναι βέβαιο πως θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία και εναλλακτική επιλογή.

Όμορφα φοιτητικά χρόνια λοιπόν, υγεία και καλή σταδιοδρομία σε όλους σας!

Το μέλλον σας ανήκει…

                                                           Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 1ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.