Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τη NΔ Μεσολογγίου για τους πληγέντες της Εύβοιας

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τη NΔ Μεσολογγίου για τους πληγέντες της Εύβοιας

Η Δημ. Τ.Ο. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων. Η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί συμπολίτες,

Αρχές Αυγούστου μια πρωτοφανής θεομηνία έπληξε την Εύβοια αφήνοντας πίσω της θύματα αλλά και σημαντικές ζημιές στις περιουσίες των συνανθρώπων μας. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρέθηκε ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων. Κατόπιν λοιπόν αιτήματος για παροχή βοήθειας στους πληγέντες από την θεομηνία 7 δημοτικών διαμερισμάτων του οικείου Δήμου από τον πρόεδρο της Δημ. Τ. Ο. Διρφύων – Μεσσαπίων, μένουμε πιστοί στην αρχή μας να διατηρήσουμε την φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη και αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να συλλέξουμε αγαθά με σκοπό να συνδράμουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Ως εκ τούτου καλώ να ενισχύσουμε την προσπάθεια αυτή με σεβασμό πάντα στα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν θεσπιστεί για την αποφυγή διάδοσης του ιού covid-19, συγκεντρώνοντας αγαθά που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες των πληγέντων αυτή την χρονική στιγμή και οι οποίες αφορούν : α) ρουχισμό – ενδύματα, β) σχολικά είδη, γ) τρόφιμα, δ) είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής, ε) εμφιαλωμένο νερό.

Η συγκέντρωση των παραπάνω αγαθών θα πρέπει να γίνεται μέχρι και την Τετάρτη 23 – 09 – 2020. Για πληροφορίες inbox και στο τηλέφωνο 6948867931.
Αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις προκειμένου να ανακουφιστούν από τις συνέπειες της φονικής θεομηνίας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Δημ. Τ. Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας Κοντομήτσος Λάμπρος και τα μέλη

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.