Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο στη Βαρυμπόμπη: Πυροσβεστικό περνά μέσα από τις φλόγες

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο στη Βαρυμπόμπη: Πυροσβεστικό περνά μέσα από τις φλόγες

Συγκλονιστικό το βίντεο, τραβηγμένο μέσα από αυτοκίνητο όπου βρίσκονται οι πυροσβέστες, την ώρα που περνούν μέσα από τις φλόγες.

Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και καταδεικνύει την έκταση της φωτιάς αλλά και τον τιτάνιο αγώνα των πυροσβεστών στο πύρινο μέτωπο.

«Κώστα, περνάω;» ακούγεται να ρωτά ένας από τους συναδέλφους του, ενώ οι φλόγες τους έχουν περικυκλώσει. «Ναι, ρε, ναι ρε, μην το σκέφτεσαι. Πάμε, θα μας κλείσει», λέει άλλος.

Mπροστά τους η φωτιά καίει τα πάντα. «Ω, ρε φίλε, τη γαμ@@@@ε», αναφέρει ένας εξ αυτών βλέποντας την φωτιά μπροστά τους. Περνούν και βγαίνουν στην άλλη πλευρά σώοι…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Αιτωλός

    Πυρόσβεση για κλάματα, μαγκιές σε ζωντανή μετάδοση…..Ενιαίος Φορέας Δασοπροστασίας με Ενεργή εμπλοκή της Δασικής Υπηρεσίας ΧΘΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ έσβησαν οι δασοπυρκαγιές με εναέρια μέσα και σε ζωντανή μετάδοση να υμνούνται οι ηρωισμοί κι οι ικανότητες των πιλότων. ΜΟΝΟ με πεζά τμήματα και κυρίως με………….Π Ρ Ο Λ Η Ψ Η…..η οπoία ΔΕΝ υπάρχει….ΔΕΝ γίνεται κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια…όσα πτητικά μέσα κι αν πάρουμε δεν γίνεται κατάσβεση. Το κόστος τους δε ανά ώρα πτήσης είναι πολλές ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρώ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.