Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Πολλές συλλήψεις από εξόρμηση της Αστυνομίας σε Αγρίνιο και Ξηρόμερο

Συνολικά 12 συλλήψεις περιέχει το σημερινό αστυνομικό δελτίο στο Αγρίνιο και το Ξηρόμερο, οι οποίες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια εξόρμησης αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Στο Αγρίνιο συνελήφθησαν, σχετικά με υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου 42χρονης γυναίκας, δύο άνδρες για εκβιασμό και απόπειρα εκβιασμού.

Επίσης στο Αγρίνιο συνελήφθη ένας 48χρονος αρτοποιός ο οποίος λειτουργούσε την επιχείρηση χωρίς να διαθέτει το απαραίτητο πιστοποιητικό υγείας.

Στο Αγρίνιο και στη Γουριώτισσα συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα.

Μία 29χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε απόφαση του Πταισματοδικείου Αττικής η οποία προέβλεπε φυλάκιση 15 ημερών και πρόστιμο 300 ευρώ για παράβαση του ΚΟΚ, συνελήφθη επίσης στο Αγρίνιο.

Στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων και τρεις οδηγοί χωρίς διπλώματα.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Βόνιτσας συνελήφθη στη Βόνιτσα ένας αλλοδαπός ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής και ένας ακόμη 32χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Κατούνας, ένας ακόμη άνδρας για παρεμπόριο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.