Πέμπτη, Οκτώβριος 17, 2019

Συνάντηση Γ. Βαρεμένου με το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός- συζήτηση για την αναβάθμιση του γηπέδου


Συνάντηση με το Πρόεδρο Μάκη Μπελεβώνη και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναιτωλικός είχε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Βαρεμένος.

Επί τάπητος τέθηκε το πρότζεκτ της αναβάθμισης του γηπέδου της ομάδας και άλλων χώρων, με σκοπό όπως είπε ο κ. Βαρεμένος τη δημιουργία ενός αθλητικοκοινωνικοπολιτιστικού χώρου, που θα συνδέει την κοινωνική προσφορά της ομάδας με την ιστορία της περιοχής και των καπνοπαραγωγών.

Ο κ. Βαρεμένος ανέφερε ότι με εικαστικές παρεμβάσεις στον ευρύτερο χώρο του γηπέδου μπορεί να δημιουργηθεί ένας υπερχώρος διεθνούς επιπέδου αντάξιος του συλλόγου και ανάλογος των προσδοκιών των φίλων και της διοίκησης της ομάδας.

Εκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου παρέστησαν οι  Γεράσιμος Μπελεβώνης-Πρόεδρος  , Θωμάς Σπύρου-Αντιπρόεδρος  ,Παναγιώτης Στεργίου-Πρόεδρος Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, Ηλίας Τσιαντής-Γενικός Γραμματέας Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, Τάκος Κων/νος Μέλος ΠΑΕ-εκπρόσωπος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, Γιώργος Σωτηρόπουλος-Μέλος ΠΑΕ και  Παναγιώτης Καψάλης-Μέλος ΠΑΕ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.