Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Συνάντηση Καραγκούνη-Πέτσα για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Συνάντηση Καραγκούνη-Πέτσα για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα, Tετάρτη 27/01/2021, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα .

Θέμα της οι καταστροφές που συνέβησαν από τις έντονες καιρικές συνθήκες στην Αιτωλοακαρνανία και κυρίως στο Δήμο Αγρινίου και στο Δήμο Ξηρομέρου.

Ο κ. Πέτσας μετέφερε στον κ. Καραγκούνη ότι εκκρεμεί η κήρυξη των ανωτέρω Δήμων σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και μετέπειτα το Υπουργείο δεσμεύεται για την επίσπευση όλων των απαραίτητων διαδικασιών ώστε να αποκατασταθούν άμεσα οι μεγάλες ζημίες που υπέστησαν οι υποδομές, το οδικό δίκτυο, πολλές κατοικίες αλλά και καλλιέργειες.

Περεταίρω ο κ. Καραγκούνης επανέφερε το ζήτημα της έκτακτης επιχορήγησης τόσο του δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου όσο και του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για την αποκατάσταση των ζημιών που έλαβαν χωρά τον Οκτώβρη του 2019 και στις αρχές του 2021 αντίστοιχα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Καραγκούνη ότι από πλευράς του το Υπουργείο θα προχωρήσει άμεσα αφού γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες στην χορήγηση των απαραίτητων κονδυλιών για την αποκατάσταση των ζημιών.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δημήτρης κοντονικας

    Κωστάκη μην ασχολείσαι με τέτοια ποταπα ζητήματα κούκλε μου
    Εμείς θέλουμε ψήφο στο σχέδιο Αθήνα και κατάργηση πανεπιστημίου στο Αγρίνιο και ΤΕΙ Μεσολογγίου
    Επίσης γρήγορα να μας φέρετε μετανάστες στο Μεσολόγγι
    Αυτα ζητάμε από εσενα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.