Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συνάντηση με Καρπέτα είχε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών

Συνάντηση με Καρπέτα είχε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών

syndesmos-ena-antiperifereiarxis-1
Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κώστα Καρπέτα είχε αντιπροσωπεία του “Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών” , χθες Τετάρτη (22/2) στην Πάτρα. Το θέμα της συνάντησης ήταν η διερεύνηση τρόπων και η αναζήτηση τα εργαλείων που μπορούν να έχουν στην διάθεση τους τα μέλη του Συνδέσμου για την ενίσχυση της δραστηριότητας τους.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του Συνδέσμου, συμφωνήθηκε η συμμετοχή του ως ιδρυτικό μέλος στην δράση της Περιφέρειας «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα». Η δράση αυτή είναι μια σύμπραξη των Ιδρυμάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιφέρειας, των δομών της περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας και του Υπουργείου Οικονομικών και φορέων της ιδιωτικής οικονομίας. Στόχος της είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας εντός των πυλών της περιφέρειας, μέσω συγκεκριμένων δράσεων.

Επιπλέον, πάντα σύμφωνα με τα μέλη, συμφωνήθηκε σε Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στο Αγρίνιο, στα τέλη του επόμενου μήνα, να παρουσιαστεί και ν’ αναλυθεί από την ίδια την περιφέρεια η δράση στην οποία θα συμμετάσχουν και πως μέσα από την ενέργεια αυτή μπορούν να ωφεληθούν ως οικονομικές μονάδες αλλά και ως κοινωνία γενικότερα.

syndesmos-ena-antiperifereiarxis-2 syndesmos-ena-antiperifereiarxis-3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.