Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Συνάντηση στην Κατούνα για το συλλαλητήριο στον Άγριλο

Συνάντηση στην Κατούνα για το συλλαλητήριο στον Άγριλο

Tην προσεχή Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020,  θα λάβει χώρα το συλλαλητήριο στον Άγριλο ενάντια στη δημιουργία κέντρου μεταναστών-προσφύγων στο παλαιό στρατόπεδο.

Σχετική απόφαση ελήφθη χθες στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμφιλοχίας στην οποία παρέστη και η δημοτική αρχή Ακτίου-Βόνιτσας.

Μάλιστα την Τρίτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατούνας θα πραγματοποιηθεί για την οργάνωση την εν λόγω κινητοποίησης.

Σε σχετική ανακοίνωση προέβη η αντιδήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας, Αθηνά Καρέλου – Βέμη, η οποία κάλεσε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, τοπικούς  και δημοτικούς συμβούλους, συλλόγους και φορείς, και τους πολίτες να παραστούν στην εν λόγω συγκέντρωση-συζήτηση να εκφράσουν την άποψή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τρίτη 14/1/2002 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατούνας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα την διαμαρτυρία για την δομή μεταναστών στον Άγριλο.

Παρακαλούνται οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, τοπικοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, οι σύλλογοι και φορείς, και φυσικά οι πολίτες να παραστούν στην εν λόγω συγκέντρωση-συζήτηση να εκφράσουν την άποψή τους.

Η Αντιδήμαρχος
Καρέλου – Βέμη Αθηνά

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. gar

    Τα παλικάρια μqς (οι βουλευτές μας) τι λένε;
    Απο τη μία η εκτροπή του Αχελώου, από την άλλη ο Αγρίλος , από την παρα άλλη το πανεπηστήμιο. Εχουν να mας πουν τίποτα τα παλικάρια και οι της πeριφέρειας συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.