Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Σταρακά- αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ συζήτησαν για τα μαθητικά δρομολόγια

IMG_2643 (1)

Χθες ,Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι συνάντηση των αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ της περιοχής Αγρινίου με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας με επικεφαλής την Αντιπεριφερειάρχη κ. Χριστίνα Σταρακά.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα θέματα που σχετίζονται με την μεταφορά των μαθητικών δρομολογίων και με όλες τις σχετικές διαδικασίες των διαγωνισμών που κάθε χρόνο διενεργεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, έτσι ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να έχει εξασφαλιστεί η μεταφορά όλων των μαθητών με υπευθυνότητα και ασφάλεια.
Το δεύτερο σημαντικό θέμα που συζητήθηκε έχει να κάνει με την πληρωμή των μεταφορέων λόγω του προβλήματος που προέκυψε την προηγούμενη χρονιά με την μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων ελέγχου και πληρωμής των αντιστοίχων παραστατικών από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Πρόκειται για έναν όγκο εργασιών που αφορά τρεις διαφορετικούς Νομούς (Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας) με ελάχιστο υπαλληλικό προσωπικό που είχε ως αποτέλεσμα στο σύνολό τους οι αυτοκινητιστές να μένουν απλήρωτοι για όλη την προηγούμενη χρονιά με ότι αυτό συνεπάγεται στην καλύτερη λειτουργία του επαγγέλματος τους αλλά και στην συμμετοχή του νέου διαγωνισμού.
Η κ. Σταρακά άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των αυτοκινητιστών και δεσμεύτηκε για την συνέχιση του κύκλου των συζητήσεων αυτών.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου ΡΑΔΙΟΤΑΞΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Κώστας Βλάχος με πρωτοβουλία του οποίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση δήλωσε: «ευχαριστούμε την κ. Σταρακά που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και είχαμε την δυνατότητα να συζητήσουμε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τα μαθητικά δρομολόγια. Στόχος μας ήταν να παρουσιάσουμε τις απόψεις και θέσεις μας γύρω από το θέμα αυτό και πως θα μπορέσουμε από κοινού να καλυτερεύσουμε την όλη διαδικασία. Ευελπιστώ το καλό κλίμα της συνάντησης να φανεί και στην πορεία με την αποδοχή των αιτημάτων μας που δίκαια είναι αλλά και που διασφαλίζουν την ομαλή και γρήγορη μετακίνηση των μαθητών».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.