Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Συνάντηση του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών με τον δήμαρχο Αγρινίου

syndesmos-ena-papanastasiou

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, το Δ.Σ του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών (Ε.Ν.Α.) συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα και ανταλλάχτηκαν ιδέες και απόψεις, με γνώμονα την επιχειρηματικότητα του τόπου.
Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. ενημερώθηκε για τις ενέργειες του Δήμου σχετικά με τη δημιουργία ΒΙΟ.ΠΑ. (Βιοτεχνικό Πάρκο), τη σύνδεση της πόλης με την Ιόνια Οδό, τις αιτίες που προκαλούν την κακή εικόνα που έχει ο δρόμος της εισόδου της πόλης του Αγρινίου, στην κατεύθυνση από Μεσολόγγι, αλλά και οι κινήσεις που έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν για την προσέλκυση τουριστών-επισκεπτών. Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη γενικότερη στρατηγική του Δήμου όσον αφορά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας του τόπου.
Επιπλέον, από την μεριά του Δ.Σ. του Ε.Ν.Α., τονίστηκε η πρόθεση του Συνδέσμου να συνεπικουρήσει σε οποιαδήποτε προσπάθεια του Δήμου που στόχο θα έχει την αναβάθμιση της οικονομικής ζωής του τόπου.
Τέλος, συμφωνήθηκε στην επόμενη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, να δώσει το “παρών” ο Δήμαρχος, ο οποίος θα  ενημερώσει   για όλα τα ανοικτά θέματα που αφορούν το επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.