Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Συνδυασμός Κωνσταντάρα: ευχόμαστε στον κ. Παπαδημητρίου καλό πολιτικό ταξίδι στην αναζήτηση έμμισθης θέσης

Συνδυασμός Κωνσταντάρα: ευχόμαστε στον κ. Παπαδημητρίου καλό πολιτικό ταξίδι στην αναζήτηση έμμισθης θέσης

dimarxeio-thermouΑιχμηρή η ανακοίνωση του συνδυασμού «Δύναμη Συνεργασίας» του Δήμου Θέρμου αναφορικά με την ανεξαρτητοποίηση του κ.Ν. Παπαδημητρίου. Αναφέρει συγκεκριμένα η παράταξη του δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα:
Σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του κ Παπαδημητρίου από σύμβουλο της πλειοψηφίας στο Θέρμο, να θυμίσουμε ότι ο ίδιος έφυγε στο παρελθόν από σύμβουλος του κ Πορφύρη μόλις τον αντικατέστησε από έμμισθο αντιδήμαρχο. Σήμερα φεύγει από τον συνδυασμό του κ.Κωνσταντάρα αφού του αφαίρεσε την θέση εμμίσθου αντιδημάρχου. Του ευχόμαστε καλό πολιτικό ταξίδι στην αναζήτηση έμμισθης θέσης στο μέλλον. Εμείς συνεχίζουμε με τους ανιδιοτελείς το δρόμο της απόλυτης διαφάνειας και της προσφοράς, χωρίς ζήλο στις ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΕΙΣ όπως ο ανεξαρτητοποιηθείς Παπαδημητρίου.

Aπάντηση Νίκου Παπαδημητρίου 

Επειδή ο κ. Κωνσταντάρας αρέσκεται τόσο στο να διαστρεβλώνει πάντα την αλήθεια όσο και να μην τη λέει ποτέ, τουλάχιστον ολόκληρη, ήταν, είναι (ακόμη και τώρα) και θα είναι πάντα  δεύτερος στη συνείδηση και στην υπόληψη των συμπολιτών μας.

Μετά τιμής

 Ανεξάρτητος (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ)

δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θέρμου

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Θανάσης

  Τελικά πόσοι δημοτικοί συμβουλοι έμειναν σε αυτή την ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ…,Ρωτάω γιατί το ψήφισμα για αντιδημοκρατική συμπεριφορά Δημάρχου και Αντιδημάρχου ειναι κόλαφος 11- 7!!!!

 2. ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ

  ΛΕΤΕ; Εμείς συνεχίζουμε με τους ανιδιοτελείς το δρόμο της απόλυτης διαφάνειας και της προσφοράς, χωρίς ζήλο στις ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΕΙΣ όπως ο ανεξαρτητοποιηθείς Παπαδημητρίου.
  ΛΕΩ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 218000 ΕΥΡΩ. ΡΕ ΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ 218.000 ΕΥΡΩ; ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ;

 3. ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ

  Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ. Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

 4. ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ

  11….7 ΟΥΤΕ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΝΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.