Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Συνέχεια από Καζαντζή

Συνέχεια από Καζαντζή

24d95aac-de99-40dd-9291-4a6c55be935cΟ ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Νίκος Καζαντζής σήμερα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Έπεσαν οι μάσκες για Καλαμπαλίκη και Παπαναστασίου.
Όταν προ ημερών δήλωνε ο Καλαμπαλίκης ότι θα παραιτηθεί εάν αποκαλυφθεί οποιαδήποτε εμπλοκή για τον ίδιο ή συγγενικό του πρόσωπο με εταιρία – προμηθευτή του Δήμου Αγρινίου, μάλλον δεν περίμενε ότι θα αποκαλύψω αυτό που απέκρυψε εκείνος από το Δημοτικό Συμβούλιο να πει, ότι δηλαδή, η σύζυγός του συμμετείχε στην εταιρία που συνεργάζονταν με την υπηρεσία που ήταν αυτός αντιδήμαρχος. Και μας είπε για μία εταιρία αρχική που δεν ενδιέφερε καθόλου την υπόθεση ενώ «ξέχασε» να μας πει για την εταιρία της γυναίκας του που συνεργάζεται με την υπηρεσία του.
Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος!
Μετά από τις αποκαλύψεις έσπευσε να μου πετάξει λάσπη. Αλλά η λάσπη πέρασε και δεν κόλλησε.
Σήμερα θα σας αποκαλύψω και κάτι άλλο που «ξέχασε» να μας πει ο Καλαμπαλίκης.
Μήπως ο κ. Αθανάσιος Χασάπης του Ανδρέα και της Αλίκης, το γένος Παπαχαραλάμπους, ο οποίος συμμετείχε στην επόμενη εταιρία που διαδέχτηκε την Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε., (στην θέση της συζύγου του Καλαμπαλίκη), η οποία έγινε Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ και ΣΙΑ Ε.Ε. αλλά και στην επόμενη μετάλλαξή της που λέγεται ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ με διακριτικό τίτλο SCANWEST SERVICE SCANIA μέχρι και σήμερα είναι σύζυγος της κ. Αρετής Καλαμπαλίκη του Σωτηρίου (αδελφή του Ανδρέα Καλαμπαλίκη);
Ακούς κ. Γκούντα;
Γιατί στην απάντησή σας (την οποία μου αποστείλατε μία ημέρα μετά αφού την γνώριζε ο Καλαμπαλίκης και την ανέφερε σε δημοσίευμα) δεν συμπεριλάβατε και την εταιρία ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ με διακριτικό τίτλο SCANWEST SERVICE SCANIA που αποτελεί συνέχεια των ανωτέρω δύο εταιριών; ΓΙΑΤΙ Ο Καλαμπαλίκης απέκρυψε από το Δημοτικό Συμβούλιο το σημερινό όνομα της εταιρίας και τις συγγενικές σχέσεις του με το μέλος αυτής Αθανάσιο Χασάπη;
Ελπίζω από άγνοια και όχι από σκοπιμότητα.
Στην εταιρία που ανέφερε ο Καλαμπαλίκης στο Δημοτικό Συμβούλιο, παραπλανώντας τους Συμβούλους, δεν υπάρχει ούτε ένα τιμολόγιο ενώ στις επόμενες εταιρίες που συμμετέχουν οι συγγενείς του, τα τιμολόγια της Δημοτικής Αρχής του Παπαναστασίου ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες.
Καθόλου δεν θα ενδιέφερε εάν η εταιρία αυτή συνεργάζονταν με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία του Δήμου διότι όλοι οι δημότες έχουν το δικαίωμα να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες του Δήμου. Όχι όμως με αυτήν που προΐσταται ως Αντιδήμαρχος συγγενής σου.
Εκεί αρχίζουν τα ηθικά κωλύματα.
Επομένως τώρα που ξεκαθαρίστηκαν αρκετά θέματα (διότι υπάρχουν και άλλα) ΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ και μην προσπαθεί να γλιτώσει, καθ’ ην στιγμή μάλιστα ομολογεί πλέον αυτά που δεν ήθελε να πει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ό,τι δηλαδή εταιρίες συγγενών του, συνεργάζονταν με την υπηρεσία του όπου αυτός είναι Αντιδήμαρχος και έγιναν συναλλαγές ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ.
Ήρθε η ώρα των ευθυνών και όσο ο Παπαναστασίου τον κρατάει στην παράταξη γίνεται συνυπεύθυνος.
Η παράταξη αυτή είχε πάντα το κεφάλι ψηλά και πορεύονταν με υπερηφάνεια και ειλικρίνεια, με τόλμη και με καθαρότητα. Ας μην την μολύνουν συμπεριφορές που δεν της ταιριάζουν και είναι εντελώς ξένες προ αυτήν.
Τα παπαγαλάκια που μέχρι χθες την πολεμούσαν και σήμερα προστρέχουν να προσφέρουν υπηρεσίες, ως άλλοι μισθοφόροι, θα την παρατήσουν στα δύσκολα και θα τρέξουν να ενταχθούν σε άλλα σχήματα προκειμένου να διασωθούν ατομικά.
Εμείς όμως που ήμασταν πάντα εκεί στις επάλξεις του αγώνα κρατήσαμε την σημαία ψηλά και δεν την υποστείλαμε ακόμη και όταν ξέραμε ότι θα χάσουμε.
Αφήστε λοιπόν κύριοι τα μαθήματα ηθικής σε μένα διότι τις εξετάσεις μου τις έχω δώσει προ πολλού και έχω επιβραβευθεί πολλάκις.
Όσοι δεν μπορείτε να πορευτείτε με τις αρχές αυτές απαλλάξτε την παράταξη από την παρουσία σας διότι μόνο κακό γίνεται.
Όποιος θέλει να ασχολείται με τα κοινά θα πρέπει να ξέρει ότι είναι αγώνας ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ και όχι αγώνας ΕΚΑΤΟ ΜΕΤΡΩΝ.
Η παράταξη πρέπει να πάρει θέση.
Η σιωπή χρεώνεται ως συνενοχή.
Αγρίνιο, 3-8-2016
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ. ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΑ ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΣΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Αγρινιώτης

    Νικολάκη, πριν σε βγάλει ο Παπαναστασίου από αντιδήμαρχο δεν τα ήξερες αυτά; Και συνεργαζόσουν με τέτοιους αμαρτωλούς;
    Έπεσαν οι μάσκες, κύριε Καζαντζή, για σένα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.