Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Συνέλευση και εκλογές αύριο, Κυριακή, στον Ερυθρό Σταυρό Αγρινίου

Συνέλευση και εκλογές αύριο, Κυριακή, στον Ερυθρό Σταυρό Αγρινίου

Το περιφερειακό τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υλοποιώντας τις αποφάσεις του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου του Ε.Ε.Σ., πραγματοποιεί αύριο -Κυριακή 31/03/2019 και ώρα 11 το πρωί- στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53) τη Γενική Συνέλευση του. Θέμα της η εκλογή μελών Περιφερειακού Συμβουλίου του Τμήματος, εκλογή μελών Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, Επιτροπής Δεοντολογίας και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού .
Μετά την έγκριση του νέου καταστατικού του Ε.Ε.Σ. ,το Δεκέμβριο του 2018, με το άνοιγμα στην κοινωνία του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού οργανισμού στον κόσμο, έγινε μια ευρεία δημοκρατική διεύρυνση με εγγραφή νέων μελών που έφτασε πανελλαδικά στο επίπεδο των 20.000 μελών.
Όπως τονίζεται, είναι μια διαδικασία που δυναμώνει τον ΕΕΣ και που αποσκοπεί στην διεύρυνση των δράσεων του αλλά και στη συμμετοχή ενεργών πολιτών απ όλη την κοινωνία .
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφερθεί ότι στο Αγρίνιο υπήρξε μεγάλη προσέλευση εθελοντών και νέων μελών σε επίπεδο ρεκόρ για φιλανθρωπικό σύλλογο, γεγονός που φανερώνει ότι στην περιοχή υπάρχει περίσσευμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προσφοράς .
Όλοι μαζί αύριο στις 11:00 το πρωί συμμετέχουμε με την παρουσία μας στο νέο ξεκίνημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου με γνώμονα τις θεμελιώδεις αρχές του Διεθνούς Ερυθροσταυρικού Κινήματος αλλά και με την συμμετοχή μας να συνδράμουμε όπου υπάρχει ανάγκη και πόνος .
Το σύνθημα μας είναι ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», αναφέρει το περιφερειακό τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.