Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Σύσκεψη στο Μεσολόγγι για την αποσύνδεση των νοσοκομείων

Σύσκεψη στο Μεσολόγγι για την αποσύνδεση των νοσοκομείων

Πραγματοποιήθηκε χθες ,Πέμπτη 28/03, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου συνάντηση Φορέων της πόλης με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το πάγιο αίτημα   για αποσύνδεση και ενίσχυση των Νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, το Ε.Κ. Μεσολογγίου, τον Ιατρικό Σύλλογο Αιτωλ/νιας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αιτωλ/νιας , την Α ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας ,τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι. Π. Μεσολογγίου ,τον Δικηγορικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου, τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως στη “συνάντηση αυτή συζητήθηκε το πρόσφατο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που αυτονομεί Νοσοκομεία ,αφήνοντας εκτός τα δικά μας, και επικαιροποιήθηκε η κοινή απαίτηση όλων για την πραγματοποίηση της αποσύνδεσης και ενίσχυσης των Νοσοκομείων, όπως αυτή εκφράστηκε από όλους τους Φορείς του Νομού με κορύφωση τις μεγάλες κινητοποιήσεις του Ιανουαρίου του ’16 .Για το σκοπό αυτό ομόφωνα αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεση συνάντηση ,καταρχήν με τους κυβερνητικούς βουλευτές και καθορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις που πρόκειται να γίνουν.»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.