Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Συσπείρωση, μεταγραφές και προπονητής

panetolikos
Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Αγρίνιο η απόφαση του Φώτη Κωστούλα να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ. Ωστόσο η έκπληξη δεν ήταν μεγάλη για κάποιους συνεργάτες του που το τελευταίο διάστημα γνώριζαν πως οι κινήσεις του μεγαλομετόχου συνέκλιναν προς αυτή την κατεύθυνση. Μέλημά του ήταν να δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε η ομάδα να έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει και χωρίς τον ίδιο στο τιμόνι.
Το agrinionews.gr επικοινώνησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο Μάκη Μπελεβώνη ο οποίος σε αυτή τη συγκυρία δεν θέλησε να επεκταθεί σε επιμέρους ζητήματα.Αρκέστηκε να εκπέμψει το μήνυμα της συσπείρωσης.
Ωστόσο η δρομολογημένη αποχώρηση Κωστούλα από την προεδρία (αρχικά) δεν αλλάζει κάποια δεδομένα σε αυτή τη συγκυρία. Και αυτά είναι η ανάγκη άμεσης μεταγραφικής ενίσχυσης αλλά και ο προβληματισμός για την παρουσία του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και τις άσχημες εμφανίσεις.
Αναμένονται τρεις- τέσσερις μεταγραφικές προσθήκες ενώ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ,στο μέτωπο του προπονητή αναμένονται εξελίξεις ενδεχομένως και αύριο Τρίτη με έντονη την φημολογία περί άμεσης αντικατάστασης του Γιάννη Ματζουράκη ακόμη και αύριο με τον Γιάννη Νταλακούρα να κάθεται στον πάγκο  στο ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Παράλληλα, ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος θεωρείται ένα από τα φαβορί για τη θέση.
Όπως και να έχει, ανεξάρτητα από το αν ο κ. Κωστούλας παραιτείται από τη θέση του προέδρου, δε θα αφήσει σε καμία περίπτωση την ομάδα στην τύχη της, κάτι που τόνισε άλλωστε και ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ σε σημερινές του δηλώσεις αλλά και στις σημερινές επαφές που είχε με τους συνεργάτες του.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.