Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Τα …ακούρευτα οικόπεδα στην περιμετρική Αγρινίου κατεβάζουν τον κόσμο στο οδόστρωμα

Τα …ακούρευτα οικόπεδα στην περιμετρική Αγρινίου κατεβάζουν τον κόσμο στο οδόστρωμα

Ένα απροσδόκητο εμπόδιο βρίσκουν μπροστά τους οι πιστοί περιπατητές και αθλούμενοι- εκείνοι, δηλαδή, που επιμένουν και αφού υποχώρησε η πανδημία-σε διάφορα σημεία στην περιμετρική οδό του Αγρινίου, όπως για παράδειγμα πλησίον της σήραγγας.

Πρόκειται για τους θάμνους και τα μικρά… δέντρα που έχουν ξεφυτρώσει(με τα βάτα να κυριαρχούν) από τα απεριποίητα οικόπεδα εκατέρωθεν του δρόμου.

Οι διερχόμενοι και οι αθλούμενοι διαμαρτύρονται όλο και περισσότερο, όσο δηλαδή μεγαλώνουν και οι ζούγκλες που βρίσκουν στον δρόμο τους.

Το χειρότερο, όπως λένε, είναι ότι συχνά αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα, πράγμα όχι ασφαλές με τις ταχύτητες που αναπτύσσουν κάποιοι εποχούμενοι.

Είναι δύσκολο οι ιδιοκτήτες όλων των οικοπέδων στις δύο πλευρές του δρόμου να κάνουν αυτό που πρέπει, τόση κουβέντα έχει γίνει, τόσες ανακοινώσεις έχουν βγει.

Οπότε ίσως θα πρέπει ο δήμος να αρχίσει το… κούρεμα αδιακρίτως κι όποιος διαμαρτυρηθεί για τον θάμνο του… ε, ας διαμαρτυρηθεί, συμβαίνουν κι αυτά…

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Όλα έχουν τον ρόλο τους

    Είναι κρίμα η επαρχιακή πόλη να μην είναι φιλική προς τον πολίτη.

  2. Ανωνιμος

    Το νέο τρακτέρ ή Γεωργικό Μηχάνημα του Δήμου ή κάποιου Ιδιώτη δεν μπορεί να τα κόψει; Τώρα θα πει κάποιος μα είναι Ιδιωτικά, όχι της Δημοτικής κοινότητας!!! Ναι αλλά υπάρχει Νόμος!!! Όποιος Ιδιώτης ΔΕΝ καθαρίζει τα χωράφια του, τα οικόπεδα του τα καθαρίζει κάποιος άλλος!!! Τώρα ποιος είναι αυτός ο άλλος, πιέζεται : στα ζάρια. Η Δημοτική Αρχή;, η Πυροσβεστική Υπηρεσία;, το Δασαρχείο; Κάποιος πρέπει να κάνει επέμβαση. Τώρα ποιος θα είναι αυτός βρείτετο. Είναι μετέωρο ποιος!!! Ο Ιδιοκτήτης; Ο Ιδιώτης; Οι Αρχές του Τόπου; Ποιος;

  3. Γαρ

    Τα πεζοδρόμια οφείλει να τα καθαρίσει ο Δήμο; αγαπητέ κύριε των απεριποίητων οικοπέδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.