Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

“Τα κάστρα της Ορθοδοξίας” παρουσιάστηκαν στη Γραμματικού -Συμμετείχε η χορωδία “Αγία Σκέπη”

PAR_agiaskepigrammatikou_0770Στον κατάμεστο Ι.Ν. Αποστόλου Φιλίππου Γραμματικούς πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, η παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Χρήστου Σιάσου “Τα κάστρα της Ορθοδοξίας” την οποία προλόγισε ο εφημέριος του ναού και Αρχιερατικος επίτροπος Μακρυνείας π. Σπυρίδων Ιωάννου, ο διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννης Καρυδάς και ο συγγραφέας.
Την παρουσίαση συντόνισε η κ. Δέσποινα Γεωργιάδη Αλεξόπουλου, Γενική γραμματέας του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων “Όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός”, ενώ παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαγεωργίου.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από κατανυκτικούς βυζαντινούς ύμνους και κάλαντα από ολη την Ελλάδα και την Κύπρο από την χορωδία “Αγία Σκέπη” υπό τη διεύθυνση της χοράρχου κ. Χρυσούλας Τασολάμπρου.
Ο κ. Σιάσος απένειμε επαίνους στον Αρχιερατικο επίτροπο π. Σπυρίδωνα Ιωάννου για το έργο του και στην κ. Τασολάμπρου Χρυσούλα ως ένδειξη τιμής κι ευγνωμοσύνης για τη συμμετοχή της χορωδίας στην εκδήλωση.PAR_agiaskepigrammatikou_0361

PAR_agiaskepigrammatikou_0606

PAR_agiaskepigrammatikou_0644

PAR_agiaskepigrammatikou_0770

PAR_agiaskepigrammatikou_0802

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.