Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Τα πάντα όλα από το… διήμερο δημοτικό συμβούλιο στο Αγρίνιο

Τα πάντα όλα από το… διήμερο δημοτικό συμβούλιο στο Αγρίνιο

dimotiko-symvoulio-dek-2017 (3)Στα όρια του υπερθεάματος το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Αγρινίου το οποίο τέλειωσε… χθες! Εκεί λίγο πριν τις δύο το πρωί και πάλι καλά να λες διότι το Πάρκο δεν συζητήθηκε!

Κάνοντας μια σούμα από ωραία ντεσουδάκια μπορούμε να πούμε ότι και πάλι ειπώθηκαν θαυμάσια πραγματάκια στο δημοτικό μας συμβούλιο.

-Οι φοιτητές πρώτα και κύρια. Μια συγκεκριμένη κοπελιά έδωσε ρεσιτάλ μέχρι ενός σημείου, μετά της βγήκε το κομματικό υπόβαθρο. Πρόλαβε όμως να πει στο Σώμα ότι οι συνελεύσεις των φοιτητών έχουν υψηλότερο επίπεδο και πως είναι σίγουρη ότι δεν ξέρει σχεδόν κανείς στην αίθουσα πως λέγονται τα τμήματα! Μετά πήραν τον λόγο άλλοι φοιτητές και ρώτησαν άπαντες πως γίνεται να μην ξέρουν ότι δεν έχουν φαγητό στη λέσχη, τον κ. Μοσχολιό πόσα του αναλογούν από την κατάσταση των τμημάτων, τον κ. Ρόκο τι έκανε ως πρόεδρος του ΤΕΕ, τον δήμαρχο πως μπορεί να λέει ότι έχει υποσχεθεί να μην αποκαλύψει τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τον Γαβρόγλου  αλλά και τον κ. Τραπεζιώτη πως μπορεί να είναι τόσο πολύ με το μέρος των φοιτητών ενώ είναι ΣΥΡΙΖΑ!

-Την λύση την έδωσε ο κ. Αντωνάκος. Πάνω κάτω είπε ό άνθρωπος ότι αφού δεν έχει νεότερα η πλειοψηφία και δεν έχει εισήγηση η μειοψηφία ας πουν τον πόνο τους οι φοιτητές να ειπωθεί κάτι τέλος πάντων!

-«Γκολ-γκολ» στο στοίχημα έβγαλε το πλειοψηφία-Καζαντζής. Για την πλειοψηφία ότι  μάλλον αποδείχτηκε πως σε καιρό Μεσοπρόθεσμου η κρατική πολιτική είναι να μην πάρουν εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τα ρέματα όχι οι δήμοι αλλά ούτε οι περιφέρειες! Και να λύνεται το θέμα με εγκυκλίους από το κεντρικό κράτος, λόγω  ελλιπών πόρων. Απάντηση από Καζαντζή ήταν η προτροπή προς τους πολίτες να μην περιμένουν από το κράτος να τους αποκαταστήσει αλλά να πάνε στη δικαιοσύνη και να ζητήσουν αποζημιώσεις λόγω παραλείψεων.

– Ο κ. Παππάς φύλαξε ένα καλό για τους δημοσιογράφους: καθοδηγούν λέει τους πληγέντες να τα ρίξουν στις αρχές… Πάνε και λένε στον άλλο που είναι μέσα στο νερό αν έχει καταστραφεί κι αν έχει εμφανιστεί κανένας υπεύθυνος… Σωστό, κι αυτό. Έπρεπε να ρωτάνε τη γιαγιά που κρέμεται από τον πολυέλαιο για να μην την πάρουν τα νερά «τι χαμπάρια; πιστεύετε στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση;»…

-Φυσικά η ατάκα της βραδιάς ήταν αγωνιστική: κάποιος φώναξε κάποια στιγμή, πάνω σε κουβέντα για το κλείσιμο των δρόμων ενόψει εορτών, ότι «έχουμε κάνει το Αγρίνιο επιχείρηση»! Ε, εκεί κάπου φύγαμε και αποφασίσαμε να δούμε το υπόλοιπο σε live streaming για να μπορούμε να γελάμε με τέτοιες ατάκες άνετα… Άκου το Αγρίνιο πόλη -επιχείρηση! Ήμαρτον, μακριά από μας!

Υ.Γ. Πολύς εκνευρισμός προχθές στα δημοσιογραφικά και στις θέσεις για τους πολίτες που είναι ανάκατα. Αν γίνεται να έχουνε προτεραιότητα στις καρέκλες που έχουν μπράτσο για να γράφεις πολύ θα μας υποχρεώσετε, φίλοι συμπολίτες…

ο (υ)περαστικός

dimotiko-symvoulio-dek-2017 (5)syskepsi

dimotiko-symvoulio-dek-2017 (9)dimotiko-symvoulio-dek-2017 (7)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.