Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

«Τα ποσά της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 5 μόνο ως κοροϊδία μπορούν να εκληφθούν», λέει η Εστίαση Αγρινίου

«Τα ποσά της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 5 μόνο ως κοροϊδία μπορούν να εκληφθούν», λέει η Εστίαση Αγρινίου

Η πανελλήνια πρωτοβουλία εστίασης estiasigreece στην οποία συμμετέχει η Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης Αγρινίου σε ανακοίνωσή της που κοινοποιεί στον τοπικό τύπο υπογραμμίζει ότι «Τα ποσά των 1.000€, 2000€, 4000€ σε επιχειρήσεις που είναι κλειστές με κρατική εντολή είναι ελεημοσύνη και ασέβεια για τον κλάδο και τα εξαρτώμενα μέλη του».

Αναλυτικά αναφέρει:

Επιστρεπτέα Κοροϊδία

Η ανακοίνωση των ποσών της Επιστρεπτέας 5, μόνο ως κοροϊδία μπορεί να εκληφθεί από  τον κλάδο της εστίασης που παραμένει κλειστός για 3ο συνεχόμενο μήνα (6 συνολικά), χωρίς να ασχολείται κανείς μαζί του σοβαρά και άνευ σχεδιασμού διάσωσης.

Τα ποσά των 1.000€, 2000€, 4000€ σε επιχειρήσεις που είναι κλειστές με κρατική εντολή είναι ελεημοσύνη και ασέβεια για τον κλάδο και τα εξαρτώμενα μέλη του.

Πίσω από τις χιλιάδες επιχειρήσεις υπάρχουν οικογένειες που πρέπει να ζήσουν και για άλλη μια φορά δεν υπάρχουν σε κανένα πλάνο αφού αποκλείστηκαν και πήραν μηδενική ενίσχυση.

Σταματήστε τα Ευχολόγια και τις Βαρύγδουπες δηλώσεις ότι όλοι πλήττονται. ΔΕΝ πλήττονται όλοι το ίδιο και απλά παραμένετε άτολμοι κλείνοντας το μάτι συντεχνιακά και ψηφοθηρικά.

Ενώ εδώ και Δέκα (10) μήνες ο κλάδος καταστρέφεται, εσείς περηφανεύεστε για την επιτυχία εικονικών αριθμών, δεν βλέπετε το τσουνάμι των χιλιάδων απολύσεων και αγνοείτε την αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεων που μας  οδηγούν οι δικές σας επιλογές.

Η Κυβέρνηση μαζί με τους βουλευτές της καθώς και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας ζήτησαν να βάλουμε όλοι πλάτη και ο κλάδος έβαλε. Άλλο όμως πλάτη για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και άλλο αφανισμός και εξόντωση που με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγείτε. Η εστίαση παραμένει αόρατη για εσάς και δείχνετε ότι έχετε πλήρη άγνοια για το τι συμβαίνει στην πραγματική οικονομία και διασύρετε τον κλάδο.

Ήρθε η ώρα να μετρήσουμε εμείς και εσείς το Πολιτικό Κόστος. Είναι υπόσχεση στις οικογένειες μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Αριστεια

    Εάν οι επιχειρήσεις ήταν ΜΜΕ θα τις είχαν σώσει….

  2. Ανώνυμος

    Στις επομενες εκλογες ξαναψηφιστε τους κοροιδα,καλα λουκετα καλα σας κανουν

  3. mhtsakos

    ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. Ρωτήστε και τον Άκη τον πιτσαδόρο. Εγώ μόνο αυτόν πιστεύω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.