Παρασκευή, 3 Ιουλίου, 2020

Τάκης Κοκκινοβασίλης: «Δίπλα στον Απόστολο Κατσιφάρα, για συνέχιση του δημιουργικού του έργου»

Την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, επισημαίνει στο μήνυμα του ο Πολυδεύκης (Τάκης) Κοκκινοβασίλης, Περιφερειακός Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη «Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Απόστολου Κατσιφάρα.

Τονίζει πως ο Απόστολος Κατσιφαρας μέσα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, κατάφερε πολλά, χαράσσοντας μια ελπιδοφόρα πορεία, που δεν πρέπει να ανακοπεί.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Κοκκινοβασίλη:

«Φίλες και φίλοι,

Υπό το πρίσμα των επικείμενων εκλογών της 26ης Μαΐου, θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η αποχή από την ψήφο, δεν είναι απάντηση στα προβλήματα της κοινωνίας, είναι απραξία.

Διανύουμε μια εποχή έντονης κοινωνικής δυσαρέσκειας και αβεβαιότητας. Μια δυσαρέσκεια που αγγίζει τα όρια της αδιαφορίας και της απαξίωσης για την πολιτική. Μια ηττοπαθής στάση η οποία δεν είναι απάντηση στα προβλήματα που μας ταλανίζουν.

Με την απομάκρυνσή μας από την κάλπη, δεν επιλύονται τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, αντίθετα υπονομεύεται το δημοκρατικό πολίτευμα, που προϋποθέτει ενεργή συμμετοχή των πολιτών.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο», κατάφερε, παρά τη δυσμενή συγκυρία και την υφεσιακή τροχιά της χώρας, να κλείσει εκκρεμότητες δεκαετιών, ν’ αφήσει το δημιουργικό αποτύπωμά του και να χαράξει μια σαφή πορεία ελπίδας και ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο πρωταρχικός μας στόχος η δραστική υποχώρηση της ανεργίας και η στήριξη της επιχειρηματικότητας με μόνιμες θέσεις εργασίας και ίσες ευκαιρίες σε νέους και νέες. Δουλειές για όλους με αλληλεγγύη στους ασθενέστερους και στην καταπολέμηση της φτώχειας.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω, ζητώ τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη. Πιστεύω ότι με τον ενεργό μου ρόλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο δίπλα στον Απόστολο Κατσιφάρα θα μπορέσω να συμβάλω στη συνέχιση του δημιουργικού έργου ώστε η Δυτική Ελλάδα να ξανακερδίσει τη θέση που της αξίζει στο χάρτη της ανάπτυξης.

Ας μην ξεχνάμε ότι στηρίζοντας ανθρώπους που εργάζονται και δραστηριοποιούνται στην κοινωνία, θα επιτύχουμε τον στόχο μας. Ανθρώπους που ξέρουν τα προβλήματα του Τόπου από κοντά και μπορούν να τα αναδείξουν και να πολεμήσουν για την επίλυσή τους.

Στις 26 Μαΐου ερχόμαστε αντιμέτωποι με την κάλπη. Αντιμέτωποι με τη μόνη δύναμη που έχουμε εμείς οι πολίτες στα χέρια μας. Την ψήφο.

Ζητώ τη στήριξή σας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Ουτε την ψήφο σας δεν θα βρειτε. Το δημιουργικο σας αποτυπωμα έχει μεινει στο ζευγαρακι στο χειροτερο οδικό δικτυο της χωρας και σε πολλά όλα που τα ξέρουμε όλοι.. Δεν έπρεπε Τάκη ξανά με κατσιφαρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.