Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Toπικό ΤΕΕ: συμμετέχει η ΔΗΠΑΜ για την κεντρική αντιπροσωπεία

Toπικό ΤΕΕ: συμμετέχει η ΔΗΠΑΜ για την κεντρική αντιπροσωπεία

Η ΔΗ.ΠΑ.Μ. ( Επικεφαλής  Καθηγήτρια Ε.Μ.Π. Τώνια Μοροπούλου)  θα μετάσχει στις εκλογές του Τ.Ε.Ε.   ( για την Κεντρική Αντιπροσωπεία) στις 3/11/2019.

Η Δημοκρατική Παράταξη Μηχανικών, ιδρύθηκε το 2006 από τον αείμνηστο Γιάννη Φούρκα. Επικεφαλής της ΔΗ.ΠΑ.Μ., Καθηγήτρια Ε.Μ.Π. Τώνια Μοροπούλου (ΧΜ), Πρόεδρο της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε., για την τριετία 2017-2020, διεθνώς γνωστή σαν επικεφαλής της σωστικής ομάδας στον Πανάγιο Τάφο στην Ιεουσαλήμ.

Η Δημοκρατική Παράταξη Μηχανικών αποτελεί μια ανεξάρτητη φωνή, ακηδεμόνευτη από κομματικές εξαρτήσεις, με στελέχη που διακρίνονται για το επιστημονικό τους κύρος σε όλους τους τομείς της ανάπτυξης..

Η πρόταση της ΔΗ.ΠA.Μ. αφορά στην διαμόρφωση ενός κοινού και σύγχρονου προγράμματος δράσης, ώστε να ενισχυθεί το κύρος του Τ.Ε.Ε. σαν τεχνικού συμβούλου της πολιτείας, καθώς και ο ρόλος των Μηχανικών: με την ανάδειξη του ρόλου των Μηχανικών στους νέους τομείς παραγωγής και τεχνολογίες της μεταβιομηχανικής περιόδου, όπως:

Σχεδιασμός και διαχείριση του χώρου, της πόλης, του οικιστικού και δομημένου περιβάλλοντος, Αντισεισμική τεχνολογία, προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς. Οικονομία, έρευνα και καινοτομία, περιβάλλον, ενέργεια, διαχείριση φυσικών και ενεργειακών πόρων, τεχνολογία τροφίμων και αγροτικής ανάπτυξης, υλικά, θαλάσσια και ναυτική τεχνολογία, κ.ά.

Η ΔΗΠΑΜ καλεί τους Μηχανικούς με τη συμμετοχή και την ψήφο τους να συμβάλλουν στην ανάδειξή της ΔΗ.ΠΑ.Μ. ως μίας μαζικής και ανοικτής, σύγχρονης κίνησης με πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Στο Περιφερειακό τμήμα του ΤΕΕ στην Αιτωλοακαρνανία στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑΜ ( για την κεντρική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ) μετέχουν ο Καρυδάς Ιωάννης και η Τσιλιμαντού Ειρήνη.

Περιφερειακό τμήμα ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (μια ψήφος)

## # Επώνυμο: Όνομα: Πατρώνυμο: Ειδικότητα: Α.Μ. Τ.Ε.Ε
131 1 Καρυδάς Ιωάννης Χ ΠΜ-ΑΜ 41509
132 2 Τσιλιμαντού Ειρήνη Κ ΠΜ 10540

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.