Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020

Τελικώς συναντήθηκαν ξανά οι δρόμοι Μωραΐτη και Τραπεζιώτη!

Στην ίδια σειρά των καθισμάτων του ΔΗΠΕΘΕ-την πρώτη-βρέθηκαν οι Θάνος Μωραΐτης και Δημήτρης Τραπεζιώτης στην χθεσινή ομιλία του Πάνου Σκουρλέτη στο Αγρίνιο.
Τα όσα είχε «σούρει» σε δημόσια παρέμβασή του ο δεύτερος για τον πρώτο, με αφορμή την είσοδό του στον ΣΥΡΙΖΑ και τις διεργασίες για τα δημοτικά του Αγρινίου, έχουν μείνει παροιμιώδη! Κι όμως, ήρθε η ώρα της κρίσης αφού τελικά η πρόβλεψη του Δ.Τραπεζιώτη δεν «βγήκε».
Για όποιον δεν θυμάται, ο πρώην δήμαρχος Θεστιέων είχε αναφέρει επί λέξει: «όταν εσείς εισέρχεσθε εγώ εξέρχομαι και έτσι για μια ακόμα φορά δεν θα συναντηθούμε»! Συναντήθηκαν και… παρασυναντήθηκαν , όμως, εκεί στο μετερίζι του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην μια φωτογραφία πάντως ο ένας κοιτάζει σκεφτικός τις σημειώσεις του κι ο άλλος μοιάζει να θέλει να διακτινιστεί ενώ στην δεύτερη ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας θολώνει κάπου στο βάθος, σαν μια εικόνα που είναι ταυτόχρονα κοντά αλλά και τόσο μακριά.
Πως τα φέρνει όμως η ζωή, θα μπορούσε να πει κάποιος. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς που λένε. Δεν είναι πάντως λίγοι εκείνοι που περίμεναν ότι κάποια στιγμή θα έμπαιναν στο ίδιο κάδρο οι δύο πολιτικοί άνδρες…

ο (υ)περαστικός

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.