Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

«Τελειώνουν οι τσαμπουκάδες των Τούρκων στο Αιγαίο»: μήνυμα και από το Μεσολόγγι

mo

 

Αυστηρό μήνυμα έστειλε το Μεσολόγγι προ ημερών ότι δεν θα ανεχτούμε άλλο να μας εμβολίζουν τα καράβια μας ή να πιάνουν ομήρους στρατιώτες μας. Ούτε μπορεί πλέον-όπως μάθαμε επίσης από το Μεσολόγγι-να βγαίνει Navtex που να μην αφήνει τον υπουργό Άμυνας να κατέβει για ψαροντούφεκο στην Άνδρο. Είναι απαράδεκτο κάτι τέτοιο και χαλάει τις σχέσεις καλής γειτονίας που τόσο καλά διατηρούμε με αποτελεσματικότητα και ψυχραιμία, πάντα.

Αυτό θεωρούμε ότι φάνηκε περίτρανα στην ημερίδα που έγινε στο Μεσολόγγι όπου η Σία Αναγνωστοπούλου, με ίσιο εκφοβιστικό μαλλί, εξήγησε πόσο μαντάρα είναι η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο λόγω του ιμπεριαλισμού και πώς τελικά έχει η θάλασσα σύνορα, αφήνοντας το κοινό άναυδο(δεν το περίμενε κανείς!). Παράλληλα, υπό την επιδέξια καθοδήγηση του συντονιστή κ. Θωμά Θεοφιλάτου, και η βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου μπόρεσε να ξεδιπλώσει τις θέσεις της, ως πρώην τροτσκίστρια  που δεν πίστευε σε πολέμους και σύνορα και τώρα έχει μετατραπεί σε μια πραγματίστρια της σημερινής εποχής , ότι, φευ,  δεν αρκεί να είσαι εσύ φιλειρηνικός, πρέπει να είναι κι άλλος! Μην ξεχνάμε ότι και ο Τρότσκι  πριν του ανοίξει το Κόμμα το κεφάλι με τσεκούρι ήταν ο επικεφαλής του Κόκκινου Στρατού! (Σας αιφνιδιάσαμε, ε;).

xa

Βλέπετε ήδη ότι η γόνιμη συζήτηση που έγινε στο Μεσολόγγι είχε αποτέλεσμα, καθώς η Αυριανή, εεε συγγνώμη, η Kontra ήθελα να πω, ήδη παίζει στο πρωτοσέλιδό της πως ήρθε στόλος, ευτυχώς όχι στον Πειραία αλλά κάπου κοντά στην Κύπρο για να φυλάξει ένα αμερικανικό γεωτρύπανο και να μας δώκει κι εμάς λίγη εθνική περηφάνια, την ώρα που εργαζόμαστε για να μην υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα και τα ψάρια του Αιγαίου να ανήκουν σε αυτό και όχι σε δοτές και πλαστές πατρίδες. Ευχαριστώ.

 

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.