Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Θερμό χειροκρότημα στη ΘΕΑΤΡόPolice

Θερμό χειροκρότημα στη ΘΕΑΤΡόPolice

theatro_police_hamogelo_3Το θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασαν οι ηθοποιοί και η σκηνοθέτρια της παράστασης με τίτλο «Ψέμα στο Ψέμα» ,μια έξυπνη και απολαυστική κωμωδία, που παρουσίασε απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα αστυνομικών ΘΕΑΤΡόPolice, ενώ τα έσοδα από τις εισφορές των θεατών δόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!
Την παράσταση παρακολούθησαν αρκετοί θεατές καθώς και τα μέλη του προσωπικού της Ημερήσιας Φροντίδας το «Χαμόγελο του Παιδιού» που λειτουργεί στα Καλύβια Αγρινίου.
Θα παιχθούν επίσης άλλες τρεις παραστάσεις στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου για να υποστηριχθούν οι κοινωνικές δομές της ΕΛΕΠΑΠ, της «Ηλιαχτίδας» και το Εργαστήρι ¨Παναγία Ελεούσα¨!
«Ψέμα στο Ψέμα» του Άντονυ Νέιλσον, σε σκηνοθεσία Γιούλης Μαρούση.
Παίζουν οι: Λάμπρος Κατσινούλας, Βασίλης Σβίγγος, Ιωάννα Τσούνη, Βάσια Βλάχου, Γιώργος Τσιτσέλης, Νίκος Τσαρούχης, Θόδωρος Ρεβύθης, Θύμιος Παπαγρίβας
Οι παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό για τη συνέχεια θα δοθούν: αύριο Παρασκευή 19/05, το Σάββατο 20/05 και την Κυριακή 21/05 με ώρα έναρξης στις 21:15 το βράδυ.

www.kalyvia.gr

theatro_police_hamogelo_1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.