Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

“Δεν θα ανεχθούμε άλλα εμπόδια για την καρδιολογική κλινική”

“Δεν θα ανεχθούμε άλλα εμπόδια για την καρδιολογική κλινική”

Διαμηνύουν εργαζόμενοι- γιατροί νοσοκομείου Αγρινίου

nosokomeio-giatroi-nosokomoiΣτις 26 Μαΐου γίνεται η κρίση για τη θέση του διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής και με ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι και οι γιατροί του Νοσοκομείου Αγρινίου τονίζουν πως « παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη αυτής της διαδικασίας και δηλώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα ανεχθούν άλλα εμπόδια, αναβολές και προσκόμματα στην διαδικασία».
Η ανακοίνωση-μήνυμα του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου και της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας απευθύνεται, με… υπονοούμενο, σε «κάθε ενδιαφερόμενο» και έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Η λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος στα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των τοπικών φορέων της περιοχής μας. Για την επίτευξη του στόχου αυτού έγιναν πολλά, με αποκορύφωμα τα δυο μεγάλα συλλαλητήρια στις πόλεις του Αγρινίου και του Μεσολογγίου τον Ιανουάριο του 2016. Παρά το πλήθος των εμποδίων που έχουν προκύψει, είτε από την γραφειοκρατία είτε από το κακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί, φαίνεται πως φτάνουμε κοντά στην επίλυση του προβλήματος αυτού.
Στις 26 Μαΐου γίνεται επιτέλους η κρίση για τη θέση του διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής, προς απογοήτευση όλων εκείνων που τόσο καιρό προσπαθούσαν και προσπαθούν δυστυχώς ακόμη να βάλουν προσκόμματα στη θετική αυτή εξέλιξη με το να θέτουν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα πάνω από τις ανάγκες του νοσοκομείου και της κοινωνίας.
Οι εργαζόμενοι και οι γιατροί του Νοσοκομείου Αγρινίου παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη αυτής της διαδικασίας και δηλώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα ανεχτούν άλλα εμπόδια, αναβολές και προσκόμματα στην διαδικασία, από όπου και αν εκπορεύονται.

1.Σ.Ε.Ν.Α.

2. Ε.Ι.Ν.Α.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Εφη

  Μπράβο στον διοικητή του νοσοκομείου που δεν υποκύπτει στις πιέσεις των εργατοπατερων και των γνωστών αγνώστων θελοντας να επικρατήσει η αναξιοκρατία ,που νοιάζονται μόνο για τα συμφέροντα της ειδικότητας τους κάνοντας μονοπώλιο ένα ολόκληρο νόμο λέγοντας ότι θα φύγουν αν δεν τους κάνουν τα χατήρια .

 2. Αρης

  Συγχαρητήρια στον κ Μιχάλη έχει βουίξει το Αγρίνιο ότι υπάρχουν κολλήματα παντός είδους για τη θέση του διευθυντή ,που αντιστέκεται και δεν υποκύπτει .Αξιος Διοικητής.Μπραβο του!!!!!
  Οι δε εργαζόμενοι και οι γνωστοί γιατροί να καθίσουν να δουλέψουν μέσα στο νοσοκομείο και όχι αν θελουμε ραντεβού να χρειάζεται 5 μήνες να κλείσουμε .

 3. Ανώνυμος

  Ρε παιδιά, για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι., οι μη ειδήμονες, τι εννοείτε στα σχόλια
  Μπράβο στο διοικητή , -και μάλιστα προκαταβολικά- αν δεν γίνει η κρίση και άρα η πρόσληψη γιατρού??? Πότε θα πρσληφθεί καρδιολόγος???
  Αν είναι άχρηστοι οι υπό κρίσιν γιατροί, να απορριφθούν αιτιολογημένα και να δούμε. Αλλά προκαταβολικά συγχαρητήρια και μάλλον στήριξη για αναβολή της κρίσης, γιατί να χαιρόμαστε??? Και τους εργαζόμενους (γιατρούς και μη) γιατί πρέπει να τους κρίνουμε άσχημα που ζητούν να έρθει καρδιολόγος, κάτι που ζητά όλη η περιοχή χρόνια τώρα??
  Περίεργα πράγματα. Μήπως ο… άξιος διοικητής κάτι -ή κάποιον- περιμένει και …ενεργοποιήθηκαν οι σχολιαστές που εμμέσως πλην σαφώς επικροτούν προκαταβολικά την αναβολή???

 4. anonimos

  Εγώ ένα ξέρω!!! Οι Νόμοι δεν εφαρμόζονται και ούτε έχει τα κότσια να τους εφαρμόσει κανένας Διοικητής που πέρασε από αυτό το Νοσοκομείο που “Διοίκησε” χρόνια τώρα.
  Όλοι εκτελούν εντολές Άνωθεν διατεταγμένες ραμμένες και κομμένες στα μέτρα τους!!!
  Αυτός ο Διοικητής φάνηκε ότι κάτι πήγε να κάνει, αλλά στην πορεία πρέπει να έχει δεχθεί ο άνθρωπος ,πιέσεις από τους Ντόπιους κομματάρχες που χρόνια τώρα λυμαίνονται και κανονίζουν ποιος θα πάει που τις θέσεις ευθύνης των Δημόσιων υπηρεσιών.
  Δεν υπολογίζουν τίποτε ούτε την περίφημη Αξιοκρατία και Διαφάνεια που έχει θεσμοθετηθεί πρόσφατα ούτε Νόμους και κώδικες Δημόσιο υπαλληλικούς, όλα λειτουργούν όπως βολεύονται χρόνια τώρα, γιατί ξεκλέβονται τα δικά τους ψηφαλάκια.

 5. Ανώνυμος

  Ρε παιδιά!!! Καλός ή κακός ο Διοικητής θα το δούμε.
  Η επιθυμία γιατρών και εργαζομένωννα μην αναβληθεί η κρίση και να αποκτήσει το νοσοκομείο δ/ντη καρδιολόγο, υπάρχει λόγος να κατακρίνεται::
  Τι μύγα τσίμπησε όλους τους “φίλους” του διοικητή και τον αναφέρουν , χωρίς αυτός να αναφέρεται πουθενά στην ανακοίνωση;;
  Τέλειος, άξιος, έντιμος-ελπίζω να μην αναβληθεί η κρίση.
  Τα υπόλοιπα, όπως με όλους συμβαίνει, θα τα δούμε εν καιρώ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.