Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Θλίψη στον ιατρικό κόσμο για τον τραγικό θάνατο του αγγειοχειρουργού Στέλιου Κούτσια

Θλίψη στον ιατρικό κόσμο για τον τραγικό θάνατο του αγγειοχειρουργού Στέλιου Κούτσια

Ο αγγειοχειρουργός Στέλιος Κούτσιας, 60 ετών, Τρικαλινής καταγωγής, γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης παλαιότερα και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Παρασκευής στην κλινική Πατσίδη, στη Λάρισα.

Πρόκειται για δυστύχημα που έγινε σε εσωτερικό χώρο της κλινικής της Λάρισας, καθώς ο άτυχος ιατρός καταπλακώθηκε από εμπορευματικό αναβοτόριο, όπως αναφέρει το kosmoslarisa.gr

Στην κλινική έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες απλώς να διαπιστώνουν τον θάνατο του. Οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος διερευνώνται.

Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων εξέδωσε σχετικό ψήφισμα, το οποίο και αναφέρει:

Μετά το θλιβερό άγγελμα του αδόκητου θανάτου του Αναπληρωτή καθηγητή Αγγειοχειρουργικής του νοσοκομείου μας Στυλιανού Κούτσια, το Δ.Σ. του νοσοκομείου  συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

  1. Η Διοίκηση να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος, ο οποίος υπήρξε από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής κλινικής και της επικείμενης εγκατάστασής της στο νοσοκομείο μας, που αποτελούσε πάγιο αίτημα των πολιτών της περιοχής της Ηπείρου και της Βορειοδυτικής Ελλάδας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας αυτής .
  2. Να κατατεθεί κατά την εξόδιο ακολουθία στεφάνι στη μνήμη του.
  3. Τον παρόν να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.