Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Θρήνος στο Σικάγο για νεαρό Αιτωλοακαρνάνα

Θρήνος στο Σικάγο για νεαρό Αιτωλοακαρνάνα

Θλίψη στην αιτωλοακαρνανική κοινότητα του Σικάγου προκάλεσε ο πρόωρος θάνατος του Αλέξανδρου Λουκόπουλου. Συγκινεί η ακόλουθη περιγραφή:

19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ELMHURST –CHICAGO

Στις 10 π.μ. πάνω από 200 συμπατριώτες συμπαραστάθηκαν στην Νεκρώσιμο ακολουθία για τον Λεβέντη πατριώτη μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ, γιο του Χρήστου από την Αναβρυτή Ναυπακτίας και της Δήμητρας Αλτανοπούλου από τον Ασπριά Ναυπακτίας Αιτωλοακαρνανίας

Την Πέμπτη 18 Απριλίου στο μέγαρο του γραφείου τελετών πάνω από 400 Ασπριώτες. Ναυπάκτιοι , συγγενείς, οικογενειακοί φίλοι και προ παντός μια μεγάλη αντιπροσωπία από την φαρμακευτική εταιρεία ABBOTT LABORATORIES, όπου ο Αλέξανδρος εργαζόταν σε ένα αξιόλογο τμήμα ως διευθύνων ερευνητής, για να αποδώσουν φόρο τιμής στον αποθανόντα Αλέξανδρο..

Επίσης κατέφθασαν από την Ελλάδα ο αδελφός του Χρήστου, Μιχάλης καθώς και δυο αδέλφια της Δήμητρας ο Νικόλαος και Γεράσιμος Αλτανόπουλος.

Μετά την ταφή ακολούθησε γεύμα μακαρίας και όλοι μας αποχωρίσαμε με κάτι να μας λείπει, κάτι να χάσαμε: όπως το χαμόγελο, την αγάπη, τη φιλία και προ παντός την αδελφοσύνη από τον λαμπρό αυτό επιστήμονα και συμπατριώτη .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει λεβέντη Αλέξανδρε και στους γονείς ο θεός να τους δίνει δύναμη να το ξεπεράσουν διότι ο Αλέξανδρος ως αγγελούδι θα είναι πάντα μαζί τους. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

Από το Σικάγο με Σεβασμό και Λύπη,

Τάσος Τσαγκανός

e-nafpaktia.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.