Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Τι κατέθεσε ο σύντροφος της 35χρονης: Είχαμε ελεύθερη ερωτική σχέση -Με την Ιωάννα μόνο μηνύματα…

Στη σχέση του με την 35χρονη κατηγορούμενη, αλλά και στη γνωριμία του με την 34χρονη Ιωάννα, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, αναφέρθηκε στην κατάθεση του στις αστυνομικές Αρχές ο 40χρονος, σύντροφος της 35χρονης.

“Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα. Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα”, είπε ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι και η “πέτρα του σκανδάλου”.

“Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου. Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή”, σημείωσε ο ίδιος για τη σχέση του με την 35χρονη φερόμενη ως δράστρια της επίθεσης.

Όσον αφορά στη γνωριμία του με την 34χρονη Ιωάννα και στο ποια ήταν η σχέση που είχαν αναπτύξει οι δυο τους, ο 40χρονος είπε πως “λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη, η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας”.

“Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της”, ανέφερε χαρακτηριστικά για το θύμα.

Thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.