Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Τηλεφωνική επικοινωνία Καραγκούνη – Μεγάλου για το υποκατάστημα της Πειραιώς στο Θέρμο

Τηλεφωνική επικοινωνία Καραγκούνη – Μεγάλου για το υποκατάστημα της Πειραιώς στο Θέρμο

Τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής της Ν.Δ κ. Κώστας Καραγκούνης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. κ. Χρήστο Μεγάλου.

Ο κ. Καραγκούνης εξέθεσε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το ενδεχόμενο του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο Θέρμο, που είναι και το μοναδικό κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Καραγκούνης εξήγησε στον κ. Μεγάλου τη χρησιμότητα του να παραμείνει ανοιχτό το υποκατάστημα διότι αφενός μεν εξυπηρετεί τους πολίτες της ορεινής αυτής περιοχής, που είναι δύσκολο να έχουν πρόσβαση σε καταστήματα του Αγρινίου ή άλλων αστικών κέντρων και σε ηλεκτρονικές συναλλαγές και αφετέρου είναι μια περιοχή που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Ο κ. Μεγάλου φέρεται να άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον αυτές τις επισημάνσεις του κ. Καραγκούνη και υπήρξε σχετική συνεννόηση ώστε να δουν με πολύ ενδιαφέρον το ζήτημα αυτό και στις επόμενες ημέρες να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα για το μέλλον του υποκαταστήματος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ;;; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;;; ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΓΡΙΝΙΟ! ΝΤΡΟΠΗ !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.