Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Την 23η Σεπτεμβρίου ο Ημιμαραθώνιος «Mιχάλης Κούσης”- Διαφωνία Μοσχολιού

kousisΤην 23η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 11ος Ημιμαραθώνιος «Mιχάλης Κούσης» καθώς η δημοτική αρχή αποφάσισε τη μεταφορά του στο φθινόπωρο αντί του διαστήματος Φεβρουαρίου-Απριλίου, όπως γινόταν μέχρι τώρα.
Η επιλογή της ωστόσο επικρίθηκε από τον πρώην δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό που έθεσε το ζήτημα με μορφή ερώτησης κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου που είναι σε εξέλιξη. Ο κ. Μοσχολιός έκανε λόγο για απαξίωση των εκδηλώσεων στη μνήμη του μεγάλου μαραθωνοδρόμου και αναρωτήθηκε από ποιον ελήφθη η σχετική απόφαση.
Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ωστόσο ξεκαθάρισε πως από την οικογένεια Κούση ζητήθηκε η αναβάθμιση του Ημιμαραθωνίου και αυτό επιτυγχάνεται (κατόπιν και δικών του επαφών) με τη διεξαγωγή του τον Σεπτέμβριο καθώς εντάσσεται στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ αποτελώντας για πρώτη φορά προκριματικό αγώνα.
Το επιχείρημα του δεν έπεισε πάντως τον Π.Μοσχολιό που ανέφερε πως την περίοδο του Σεπτεμβρίου διεξάγονται αγώνες σε Πάτρα και Γιάννενα. «Να δούμε ποιοί θα έρθουν εδώ» σχολίασε.
Όπως και να έχει η αλλαγή της ημερομηνίας θα κριθεί εκ του αποτελέσματος…

dimotiko-symvoulio-28-2-2018 (24)dimotiko-symvoulio-28-2-2018 (6)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.