Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020

Την Κυριακή η εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της προαγωγής υγείας των πολιτών και της στήριξης των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και την Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων, επετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο.
Στην ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, θα αναδειχθεί η σημασία της αδιάλειπτης παρουσίας του Φορέα, στη στήριξη των εξυπηρετούμενων ατόμων μέσω των πολλαπλών δραστηριοτήτων εντός και εκτός του Κέντρου, με αποτέλεσμα την εξέλιξη των σωματικών και πνευματικών τους ικανοτήτων και δυνατοτήτων αλλά και την ομαδικότητα, σε συνεργασία με παράγοντες της τοπικής κοινωνίας
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις, ενώ τα μέλη του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης, υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Παπαδημητρίου – Κορκοντζέλου, θα επενδύσουν μουσικά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς.
H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ
HΤ.Δ.Ε. της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου υπενθυμίζει την εκδήλωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας της στο Παπαστράτειο Μέγαρο, την Κυριακή 24/2/2019 και ώρα 7:00 το απόγευμα. Καλεί τους φίλους και τους υποστηρικτές της να την τιμή-σουν με την παρουσία τους.
Στην εκδήλωση θα βραβευθούν εθελοντές και θα ακολουθήσει Μουσικό Πρόγραμ-μα.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι κατά τον προγραμματισμό της εκδήλωσης ζητήσαμε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου να θέσουν υπό την αιγίδα τους την εκδήλωσή μας, καθώς και την οικονομική κάλυψη μέρους των εξό-δων της.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Δήμος Αγρινίου ανταποκρίθηκαν θετικά, όπως εξάλλου έχουν πράξει πολλές φορές μέχρι σήμερα και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.