Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου ξεκινούν την λειτουργία τους οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ξηρομέρου

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου ξεκινούν την λειτουργία τους οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ξηρομέρου

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου ξεκινούν την λειτουργία τους οι Παιδικοί Σταθμοί Αστακού, Φυτειών και του Βρεφονηπιακού Σταθμού Κανδήλας για το σχολικό έτος 2020-2021.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμοδίων η λειτουργία των παιδικών σταθμών θα είναι καθημερινή και το ωράριο είναι από τις 07:00 π.μ. – 15:00 μ.μ., με ώρα προσέλευσης από 07:00 π.μ.- 09:00 π.μ. και ώρα αναχώρησης από 13:00 μ.μ. έως 15:00 μ.μ. (εάν αλλάξει κάτι ως προς το ωράριο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση).

Από αύριο 1 Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη όλοι οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς θα βρίσκονται κανονικά στην θέση τους, όπου την ημέρα αυτή καθώς και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί απολύμανση και σχολαστικός καθαρισμός όλων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, διαμόρφωση και τακτοποίηση των αιθουσών και προετοιμασία για το συσσίτιο σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, έτσι ώστε οι παιδικοί μας σταθμοί να είναι καθόλα έτοιμοι για να υποδεχτούν με ασφάλεια τους μαθητές την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020.

Υπενθυμίζουμε ακόμη ότι:

1) Η χρήση μάσκας για τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών είναι προαιρετική.

2) Υποχρεωτική είναι η χρήση μη ιατρικής μάσκας (ή σε ειδικές περιπτώσεις ασπίδας προσώπου) από όλους τους εργαζόμενους στους σταθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι η  λειτουργία των Παιδικών Σταθμών Αστακού, Φυτειών και του Βρεφονηπιακού Σταθμού Κανδήλας για το σχολικό έτος 2020-2021 θα ξεκινήσει την  3η  του μηνός Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμοδίων η λειτουργία  των  παιδικών σταθμών θα είναι καθημερινή  και το ωράριο είναι από τις 07:00π.μ. – 15:00 μ.μ., με ώρα προσέλευσης από 07:00π.μ.- 09:00π.μ. και ώρα αναχώρησης από 13:00 μ.μ. έως 15:00 μ.μ. (εάν αλλάξει κάτι ως προς το ωράριο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση).

Από αύριο 1η Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη όλοι οι εργαζόμενοι στους παιδικούς μας σταθμούς θα βρίσκονται κανονικά στην θέση τους, όπου την ημέρα αυτή καθώς και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί απολύμανση και σχολαστικός καθαρισμός όλων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, διαμόρφωση και τακτοποίηση  των αιθουσών και προετοιμασία για το συσσίτιο σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, έτσι ώστε οι παιδικοί μας σταθμοί να είναι καθόλα έτοιμοι για να υποδεχτούν με ασφάλεια τους μικρούς μας φίλους την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Υπενθυμίζουμε ακόμη ότι:

1)   Η χρήση μάσκας για τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών είναι προαιρετική.

2)   Υποχρεωτική είναι η χρήση μη ιατρικής μάσκας (ή σε ειδικές περιπτώσεις ασπίδας προσώπου) από όλους τους εργαζόμενους στους σταθμούς.

Καλή & Δημιουργική Σχολική Χρονιά με υγειά!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                     ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.