Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, 2020

Το 2021 τα έργα στο πάρκο Αγρινίου -παρελήφθη η “διαχειριστική μελέτη”

Το 2021 τα έργα στο πάρκο Αγρινίου -παρελήφθη η “διαχειριστική μελέτη”

Την οριστική παραλαβή της “Διαχειριστικής Μελέτη Παπαστρατείου Πάρκου Δήμου Αγρινίου» αποφάσισε σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αγρινίου, όπως κάνει γνωστό ο πρόεδρος της και αντιδήμαρχος Βασίλης Φωτάκης.

Η διαχειριστική μελέτη του  Πάρκου Αγρινίου παρουσιάστηκε στις  29/3/2017 στο Παπαστράτειο Μέγαρο  και μετά από αρκετές τροποποιήσεις  έλαβε την τελική έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Το έργο θα είναι προϋπολογισμού 2,35 εκατ. ευρώ, είναι ήδη προενταγμένο στο ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας και το Πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και αναμένεται η κατασκευή του να ξεκινήσει εντός του 2021, αναφέρει ο αντιδήμαρχος.

Όλο το πακέτο των μελετών: η διαχειριστική μελέτη, η αρχιτεκτονική, η φυτοτεχνική, η μελέτη φωτισμού και άρδευσης, καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης, έχουν ήδη λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις από τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες αυτών.

Τις επόμενες μέρες εξάλλου ,όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Δημήτρης κοντονικας

    Κενταει ο βουλευτής μας
    Ωπα δήμαρχος ήθελα να πω

  2. Ανώνυμος

    Εγω παντως εχω μηνες να παω στο παρκο γιατι εχει γεμισει χορταρια και φιδια,Ισως ο δημος να μεταφερει τα φιδια σε αλλες γειτονιες οπου εχουν αυξηθει τα ποντικια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.