Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Tο απίστευτο τουίτ του Νίκου Κοτζιά για τον ερχομό του 2019

Tο απίστευτο τουίτ του Νίκου Κοτζιά για τον ερχομό του 2019

Η αύρα, οι χορδές της ψυχής, οι νευρώνες και το… ατέλειωτο μυστικό χαμόγελο στο αινιγματικό τουίτ του τέως υπουργού των Εξωτερικών – Διαβάστε τι του έγραψαν άλλοι χρήστες του τουίτερ

Ο Νίκος Κοτζιάς δεν είναι πλέον υπουργός των Εξωτερικών, αφού στη σύγκρουσή του με τον Πάνο Καμμένο στις 16 Οκτωβρίου του 2018, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να στηρίξει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Αυτά όμως ανήκουν πίσω στο 2018.

Ο Νίκος Κοτζιάς παραμένει ομότιμος καθηγητής διεθνών σχέσεων και εξωτερικής πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, μέλος της κίνησης «Πράττω» και συγγραφέας, όπως θυμίζει σε όλους όσοι τον ακολουθούν στο τουίτερ.

Αυτή του την ιδιότητα, του λογοτέχνη, φρόντισε να θυμίσει ο Νίκος Κοτζιάς στους πιστούς του θαυμαστές που τον ακολουθούν στο τουίτερ με ένα λογοτεχνίζον τιτίβισμα για τη νέα χρονιά, το 2019, τουίτ που σε κάποιους μπορεί να μοιάζει με απόπειρα να σκαρώσει ένα… ποίημα.

«Tρυφερή αύρα διαπερνά τις χορδές της ψυχής. Ψιθυρίζει το τραγούδι της νέας χρονιάς. Οι νευρώνες και η καρδιά πάλλονται στους ρυθμούς αισιοδοξίας με ένα ατέλειωτο μυστικό χαμόγελο στα χείλη: Είμαστε αισιόδοξοι, δεν υποχωρούμε, δεν παραδινόμαστε, προχωράμε. Καλή νέα χρονιά» έγραψε ο Νίκος Κοτζιάς σε στυλ… από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα…

 

screen1
screen2

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.