Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Το περιστατικό με τη σημαία του Παναιτωλικού στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από το περίφημο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ κι ακόμη υπάρχουν απόνερα από εκείνο το Σάββατο.
Το Αγρίνιο και οι τοπικοί δημοσιογράφοι ειδικά, φέρθηκαν ακριβοδίκαια στον κόσμο του ΠΑΟΚ και μάλιστα ίσως όχι όσο ακριβοδίκαια αντιμετωπίζονται οι Αγρινιώτες γενικά και οι οπαδοί του Παναιτωλικού ειδικά.
Μάλιστα αυτή η πολιτισμένη και φιλόξενη στάση έχει οργίσει και πολλούς Αγρινιώτες που στα social media τονίζουν ένα περιστατικό που δεν έτυχε της προβολής που έπρεπε.
Συγκεκριμένα, τονίζουν πολλοί οπαδοί του Παναιτωλικού ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ προσέγγισαν κάποια στιγμή(ακριβώς πριν το 1-0) στις σημαίες του γηπέδου του Παναιτωλικού και έκαναν κανονικότατη υποστολή σε αυτήν του Παναιτωλικού! Και δεν έφτανε αυτό αλλά στη συνέχεια επιδείκνυαν και το λάβαρο του Παναιτωλικού ως τρόπαιο στον εξέδρα τους!
Η στήλη θέλει να είναι ειλικρινής, ήταν στο γήπεδο και το περιστατικό αυτό δεν το είδε. Είναι όμως τόσες πολλές οι μαρτυρίες στα κοινωνικά δίκτυα που οφείλουμε να το αναφέρουμε ως μαρτυρία των Αγρινιωτών φιλάθλων που, στην τελική, έδειξαν γενικά καλή συμπεριφορά πλην μιας ή δύο εξαιρέσεων. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν σε άλλο(γεμάτο)γήπεδο αν συνέβαινε κάτι ανάλογο…
Πρέπει να είμαστε δίκαιοι, άλλωστε τα ακούμε που τα ακούμε από όλες τις πλευρές. Αν οι τοπικοί δημοσιογράφοι δεν έγραφαν ό,τι είδαν, η φίλαθλη Ελλάδα θα είχε αποκομίσει λάθος εντυπώσεις και αυτό πρέπει να το ξέρουν και εκεί στον βορρά. Δεν μπορούμε όμως να αγνοήσουμε και το τι λένε οι ντόπιοι, οι δικοί μας συμπολίτες.
Εξάλλου, συνέβη και άλλο ένα περιστατικό που έγινε αντιληπτό από τις αναφορές του κόσμου, γιατί η Αστυνομία δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. Μετά το τέλος του αγώνα κάποια καλόπαιδα, πάλι του ΠΑΟΚ, έριξαν αντικείμενα(ξύλα κυρίως)προς τον σύνδεσμο του Παναιτωλικού που ήταν πάντως κλειστός. Δεν έκαναν κάτι σοβαρό-με τα στόρια δεν πολέμησε ποτέ κανείς άλλωστε- όμως κι αυτό το περιστατικό θυμίζει ότι το περασμένο Σάββατο θα μπορούσαμε να έχουμε και χειρότερα.
Εμείς , μάθαμε τα πάντα και βρήκαμε τον χρόνο, τα καταγράψαμε πάντως…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.