Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Το πρόγραμμα Κακλαμάνη στο Μεσολόγγι

Το πρόγραμμα Κακλαμάνη στο Μεσολόγγι

downloadΣτα πλαίσια των οργανωτικών διαδικασιών της Nέας Δημοκρατίας την περίοδο αυτή και σε πανελλαδικό επίπεδο, για το ουσιαστικό άνοιγμα του Κόμματος στις τοπικές κοινωνίες, η ΝΟ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συγκαλεί Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) των Στελεχών της και Μελών του Κόμματος, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 7 μ.μ., στο Μεσολόγγι ( Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο) .
Στην εν λόγω εκδήλωση, θα παρευρεθεί ως κεντρικός ομιλητής, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών, πρώην Υπουργός Υγείας και Δ’ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ.Νικήτας Κακλαμάνης.
«Προσκαλούνται να λάβουν όλοι μέρος στην εκδήλωση αυτή, έτσι ώστε μέσα από έναν ευρύ και ανοιχτό διάλογο των ενεργών πολιτών, να διαμορφωθούν εκείνες οι πολιτικές, οι οποίες, μέσα από το δρόμο των μεταρρυθμίσεων και της Συμφωνίας Αλήθειας με την Κοινωνία, θα βγάλουν επιτέλους τη Χώρα από τον φαύλο κύκλο της κρίσης, όπως χαρακτηριστικά τονίζει σε κάθε ευκαιρία, ο Πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης», αναφέρει η ανακοίνωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ.
Παράλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του Νικήτα Κακλαμάνη , σύμφωνα με το οποίο στις 12:00 π.μ. θα επισκεφθεί το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Στη συνέχεια στις 13:30 μ.μ στο Δημαρχείο του Μεσολογγίου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Μεσολογγίου κ.Νίκο Καραπάνο και στις 17:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.