Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021

Τουριστικές προτάσεις για την Αιτωλοακαρνανία στη Γενική Συνέλευση του συνδέσμου ΕΝΑ

Τουριστικές προτάσεις για την Αιτωλοακαρνανία στη Γενική Συνέλευση του συνδέσμου ΕΝΑ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου ΕπιχειρηματιώνΝομού Αιτωλοακαρνανίας. Έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 , σε ξενοδοχείο του Αγρινίου.

Ο σκοπός της συνέλευσης ήταν να παρουσιαστούν συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούσαν την προβολή του Νομού ως τουριστικός και όχι μόνο προορισμός.

Παρευρέθη ο δημοσιογράφος – ερευνητής κ. Μάκης Εξαρχόπουλος, ο οποίος παρουσίασε την πρόταση δημιουργίας εντύπου με θέματα από την Αιτωλοακαρνανία, που θα κυκλοφορεί ως ένθετο σε πανελλαδικής εμβέλειας Εφημερίδα.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων, κατάθεση ιδεών και προτάσεων για την πρόταση αυτή και διερευνάται να υλοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου από τον Σύνδεσμό Ε.Ν.Α.

Επίσης το μέλος κ. Άρης Λιακόπουλος παρουσίασε την ήδη εν ενεργεία δράση που αφορά συγκέντρωση υλικού από διάφορα μέρη – τοποθεσίες του νομού και προβολή αυτού μέσω διαδραστικής ιστοσελίδας, η οποία θα διευκολύνει τον επισκέπτη ώστε να αποκτήσει πληροφορίες για κάποια τοποθεσία, αξιοθέατο, μνημείο κλπ σε όλη την έκταση του Νομού.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την παρουσίαση του κ. Μάκη Εξαρχόπουλου:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.