Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Τραπεζικός λογαριασμός για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγρινίου

Τραπεζικός λογαριασμός για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγρινίου

Ειδικό τραπεζικό λογαριασμό με σκοπό την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγρινίου έχει θέσει σε λειτουργία ο Δήμος Αγρινίου, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο ειδικός λογαριασμός του Δήμου έχει ανοίξει στην Τράπεζα Πειραιώς με τα στοιχεία:

IBAN: GR53 0172 1500 0051 5005 2059 844

Στο λογαριασμό αυτό μπορούν, όσοι επιθυμούν, να καταθέτουν χρηματικές δωρεές προς το Νοσοκομείο Αγρινίου για την ενίσχυσή του με νοσοκομειακό και υγειονομικό εξοπλισμό.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα αποδοθεί από το Δήμο Αγρινίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 202 του ν. 3463/2006 (ΚΔΚ).

Το μεγάλο κύμα συμπαράστασης των Αγρινιωτών στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης της επιδημίας του κορωνοϊού στάθηκε η αφορμή για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου:

«Από την αρχή της κρίσιμης περιόδου δεχόμαστε συγκινητικές προσφορές για την ανακούφιση των συμπολιτών μας. Αποφασίσαμε όλη αυτή η προσφορά να συμβάλλει στην προετοιμασία του Νοσοκομείου Αγρινίου για την αντιμετώπιση της διασποράς αλλά και των περιστατικών με τα συμπτώματα του COVID-19.

Στεκόμαστε στο πλευρό των γιατρών και των νοσηλευτών και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν αυτές τις δύσκολες ώρες.Όλες οι προσφορές ανεξαρτήτου ύψους είναι αξιέπαινες και πολύτιμες. Αυτές τις ώρες μένουμε ψύχραιμοι. Δεν μένουμε αδρανείς και άπραγοι. Αυτόν τον αγώνα τον δίνουμε όλοι μαζί», κατέληξε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Ποιες προσπαθειες δε.μπορω να καταλαβω αδειο ειναι ενα μηνα αδειο.ο Δημος ας ασχοληθει με τις ιδι
    ωτικες ειχειρησεις που θα κλεινουν η μια μετα την αλλη σε λιγο καιρο στη πολη μας και ας αφησει τις κρατικες υπηρεσιες που θελει να τις ενισχυσει.Μη φοβασαι εκει υπαρχει μπαγιοκο κρατικο εσυ κοιτα να δεις που η πολη μας βουλιαξε οικονομικα εδω και καιρο .

  2. Ο δίκαιος....

    Σωστή κίνηση αυτή από το δήμο…αλλά πριν μέρες είχατε γράψει ότι περνούν νοσοκομειακό υλικό και το στέλνουν στο Νοσοκομείο Ιωαννιτών…μας έχετε μπερδέψει λίγο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.