Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τρία ασθενοφόρα από Αυστρία για τη Δυτική Ελλάδα

Τρία ασθενοφόρα από Αυστρία για τη Δυτική Ελλάδα

1Σήμερα το πρωί στο λιμάνι για τον εκτελωνισμό του ασθενοφόρου από την Αυστρία. Πρόκειται για την περιγραφή της εν λόγω φωτογραφίας του Αγρινιώτη Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ.
Δραστήριος ιδιαίτερα ο Μιλτιάδης Ζαμπάρας συνέβαλλε  στη δωρεά από το Σύνδεσμο Ελληνοαυστριακής Φιλίας τριών ασθενοφόρων που θα καλύψουν σημαντικές ανάγκες του στόλου στη Δυτική Ελλάδα. Το ένα έφθασε σήμερα και τα άλλα δύο  αναμένονται τον επόμενο μήνα.  «Μπράβο σε όσους συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή» σημειώνει για τη θετική εξέλιξη.
Υπάρχουν λοιπόν και καλά νέα .Και τα καλά πρέπει να λέγονται και να γράφονται…

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Chris

  Μόνο έτσι ψοφάνε οι κατσαρίδες Μίλτο.
  Όταν βλέπουν έργα ζυμώνουν Μαδουρόπιτα.
  Πολάκη γερά.

 2. Αετός

  @chris
  Όταν βλέπουν έργα;Γερά κρατάει ο Πολάκης όσο βοηθούν οι Αυστριακοί θες να πεις.Οι γερμανόφωνοι στέλνουν ασθενοφόρα και οι συριζαίοι όλοι μέρα στο ΚΙΝΟ στο προποτζίδικο.

 3. Άκης Ροδίτης

  Chris, μαζί με τα σθενοφόρα οι οδηγοί να μάθουν και τα πλησιέστερα αεροδρόμια. Στο νοσοκομείο Σαντορίνης που εγκαινίασε ο Τσίπρας και στην υπόλοιπη Ελλάδα, όταν δεν χειρουργεί αιμορροίδες ο Πολάκης, τους πάνε Αθήνα με το ελικόπτερο. Στα υπόλοιπα απλώς πεθαίνουν!

  Υ.Γ. Να σου θυμίσω μόνο ότι τα ασθενοφόρα τα δώρισε ευρωπαική χώρα και μάλιστα αντί-ΣΥΡΙΖΑ, από αυτές που ως φευγουμευρωπαίος έβριζες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.