Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Tροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στον κόμβο Μύτικα

Tροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στον κόμβο Μύτικα

20170827_121310Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στον κόμβο Μύτικα όπου συγκρούστηκε Ι.Χ. με δίκυκλο. Το αυτοκίνητο κινούνταν επί της επαρχιακής οδού ερχόμενο από Αστακό ενώ το δίκυκλο είχε αφετηρία τον Μύτικα.
Τραυματίστηκε ο δικυκλιστής ευτυχώς ελαφρά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αστακού και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Λευκάδας.
Σημειωτέον πως το Κέντρο Υγείας Μύτικα δεν διαθέτει οδηγό για το ασθενοφόρο και αναγκαστικά σε αντίστοιχες περιπτώσεις απαιτείται μισή περίπου ώρα ώστε να έρθει από τον Αστακό αν βέβαια είναι διαθέσιμο.
«Το ερώτημα είναι αν αυτή η μισή ώρα ή και περισσότερο, μέχρι να φτάσουν οι πρώτες βοήθειες, αποβεί μοιραία σε ενδεχόμενο σοβαρό ατύχημα ποιός θα αναλάβει την ευθύνη; Φυσικά κανείς από τη πολιτεία. Τι να πρωτοκάνει ένας γιατρός με ένα ασθενοφόρο;Το μόνο που μας μένει είναι να προσευχόμαστε και βέβαια να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην οδήγηση. Και μια περιοχή για να αναπτυχθεί τουριστικά πρέπει πρώτα να έχει εξασφαλίσει αυτές τις υποδομές αλλιώς οι τουρίστες με τα υπερπολυτελή σκάφη τους, τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και όχι μόνο περαστικοί θα παραμένουν από αυτόν τον τόσο όμορφο τόπο μας», αναφέρει χαρακτηριστικά το kandilatoxoriomas.blogspot.gr

kandilatoxoriomas.blogspot.gr

20170827_12124620170827_121926

20170827_121918

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.