Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Βαρεμένος: Ένα νέο σχέδιο «Αθηνά» η κατάργηση 37 πανεπιστημιακών τμημάτων

Βαρεμένος:  Ένα νέο σχέδιο «Αθηνά» η κατάργηση 37 πανεπιστημιακών τμημάτων

«Ένα νέο σχέδιο «Αθηνά», με την ίδια μεθοδολογία του αιφνιδιασμού, εν μία νυχτί δηλαδή, αποτελεί η κατάργηση 37 πανεπιστημιακών τμημάτων, μεταξύ των οποίων και του αντίστοιχου της Γεωργικής Βιοτεχνολογίας της Γεωπονικής Σχολής στο Αγρίνιο», αναφέρει σε δήλωση του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργος Βαρεμένος .
Προσθέτει τα εξής: « ότι η ισοπεδωτική απόφαση της υπουργού Παιδείας, δύσκολα μπορεί να κρύψει την εκδικητικότητα προς την ίδια την ελληνική περιφέρεια και όχι απλά προς την προηγούμενη διοίκηση του υπουργείου Παιδείας.
Επικαλείται η υπουργός Παιδείας θέμα συνεκτικότητας, όταν πρέπει να γνωρίζει (εκτός και αν δεν χρειάζεται καν να γνωρίζει προκειμένου να πάρει παρόμοιες αποφάσεις) ότι καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες για τη δημιουργία Γεωπονικής Σχολής στην Αιτωλοακαρνανία προκειμένου να εξασφαλίζεται η συνεκτικότητα των τμημάτων αλλά και η εναρμόνισή τους στις παραγωγικές ανάγκες της περιοχής. Είναι να σταυροκοπιέται κανείς μπροστά στον ισοπεδωτικό οίστρο της κατά τα άλλα θεοσεβούμενης κα. Κεραμέως”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΘΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΖΗΤΩ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ !!!!!!!!!!! CHRISTOS

  2. Αναρχοκαπιτάλας

    @CHRISTOS, ποια λέσχη Μπίλντερμπεργκ βρε ψεκασμένε; Τσέκαρε πρώτα τον ουρανό και μετά πέταξε από το δωμάτιο των παιδιών το κουκλάκι Φέρμπι! χαχαχαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.