Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Το “Video Referee” θα ελέγχει ποιος καθαρίζει την εθνική από τα χόρτα στο Αγρίνιο!

Το “Video Referee” θα ελέγχει ποιος καθαρίζει την εθνική από τα χόρτα στο Αγρίνιο!

video

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, μετά το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με το ποιος θα καθαρίζει από τα χόρτα και τα βάτα τους δρόμους στα όρια του Αγρινίου, το υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε να ενεργοποιήσει το σύστημα Video Referee ώστε να υπάρχει διαιτητής και να μην τσακώνεται για τέτοια θέματα ο Δήμος με την (Αντι)Περιφέρεια!

Πρόκειται για ασφαλές και εγγυημένο σύστημα που θα καταγράφει ποιό γκρέιντερ είναι στους παράδρομους και ποιά σκούπα καθαρίζει, κυρίως από ΟΑΕΔ μέχρι Συκιά! Το σύστημα αναμένεται να επεκταθεί και στους υπόλοιπους δήμους, καθώς ξεκινά η καλοκαιρινή περίοδος και τα χόρτα έχουν εξαπλωθεί σε κάμποσα από τα εκατοντάδες χιλιόμετρα οδικού δικτύου της όμορφης Αιτωλοακαρνανίας, της μαρτυρικής και φιλημένης συνάμα από τον Θεό.

Σημειώνεται πως το «Video Referee» έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 στη Νότια Κορέα, το οποίο διεξάγεται αυτήν την περίοδο, ενώ η FIFA έχει προγραμματίσει να το εφαρμόσει πιλοτικά και στο Μουντιάλ της Ρωσίας! Στο ποδόσφαιρο θα μπει όταν γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ…
η hoax αλλά χρήσιμη είδηση της ημέρας από…
Γ.Σ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.