Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

“Warriors – Θύρα 6”: “Ειρωνικά γελάκια παιχτών, δείγμα άρρωστης νοοτροπίας”

“Warriors – Θύρα 6”: “Ειρωνικά γελάκια παιχτών, δείγμα άρρωστης νοοτροπίας”

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού, Warriors – Θύρα 6, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αφήνουν αιχμές για ποδοσφαιριστές της ομάδας και κάνουν λόγο για “άρρωστη νοοτροπία” και “συμπεριφορές που δεν θα ξαναγίνουν ανεκτές”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το βαρέλι δεν έχει πάτο. Ο Παναιτωλικός πλέον μοιάζει ανίκανος να κερδίσει ακόμα και σε οικογενειακό διπλό. Ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές: ανόητη αποβολή παίχτη και γκολ-δώρα του τερματοφύλακα στους αντιπάλους, ενώ τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να γυρίσει την κατάσταση.

Η ομάδα χτες έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μην πάρει ούτε πόντο απέναντι σε έναν χειρότερο αντίπαλο. Πρέπει η διακοπή που ακολουθεί να γίνει η τελευταία ευκαιρία για ανασύνταξη και να τελειώσει η εσωστρέφεια.

Ειρωνικά γελάκια ορισμένων παιχτών χτες μετά το τέλος του αγώνα είναι δείγμα της άρρωστης νοοτροπίας της ομάδας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν θα ξαναγίνουν ανεκτές και θα μας βρουν απέναντι τους. Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα και ομάδα σημαίνει παίζουμε όλοι μαζί, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε είμαστε ένα, όχι ο καθένας για την πάρτη του.

Αυτά υπάρχει κάποιος να τα εξηγήσει στους παίχτες; Ο πραγματικός υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την κατρακύλα θα εμφανιστεί να ζητήσει από ΟΛΟΥΣ μας συγγνώμη ή θα μείνει βολεμένος πάνω στον μισθό του και θα συνεχίσει να κρύβετε πίσω απ τον προπονητή και τους παίχτες;

ΥΓ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ !!!!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ! ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΩΝ.Ο ΜΟΝΟΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΣ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ !!!!!! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ !!!!!! Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ !!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.