Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Ξεθάρεψαν οι Αγρινιώτες και επισκέπτονται αδικαιολόγητα το Νοσοκομείο- Ανακοίνωση της Διοίκησης

Ξεθάρεψαν οι Αγρινιώτες και επισκέπτονται αδικαιολόγητα το Νοσοκομείο- Ανακοίνωση της Διοίκησης

Στην Αιτωλοακαρνανία δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και όλα δείχνουν πως αυτό έχει προκαλέσει εφησυχασμό στους Αγρινιώτες, γεγονός σε κάθε περίπτωση αδικαιολόγητο.

Η τάση αυτή φαίνεται από τον πολύ κόσμο που κυκλοφορεί τις πρωινές ώρες στην πόλη και από τους εκατοντάδες περιπατητές σε συγκεκριμένες διαδρομές. Φαίνεται όμως και από την κατακόρυφη αύξηση επισκέψεων των τελευταίων ημερών στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρίνιου.

Συνομιλώντας με ιατρούς το agrinionews.gr εισέπραξε τον προβληματισμό τους που εκφράζεται με έκκληση στους πολίτες να μην πηγαίνουν χωρίς σοβαρό λόγο στο Νοσοκομείο καθώς υπάρχουν οδηγίες για το ποιες περιπτώσεις θα εξετάζονται, τονίζοντας πως αρκετές από αυτές θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν εξεταστεί σε κάποιο κέντρο Υγείας ή σε άλλες μονάδες της πρωτοβάθμιας .

Ωστόσο πριν λίγα λεπτά για το ζήτημα αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση και η διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου αναφέροντας πως παρατηρείται μια αδικαιολόγητη αύξηση επισκεψιμότητας στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Αδικαιολόγητη χαρακτηρίζεται « γιατί από την εξέταση των περιστατικών, αποδείχτηκε ότι η αντιμετώπιση των έστω πιο σημαντικών από αυτά, ήταν επιπέδου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που παρέχεται είτε από τα κατά τόπους Κέντρα Υγείας είτε η από Ιατρούς του Ιδιωτικού Τομέα».

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου κάνει έκκληση προς όλους τους πολίτες, να εφαρμόζουν αυστηρά τις οδηγίες της Πολιτείας και ειδικά του Υπουργείου Υγείας για την επισκεψιμότητα στα Δημόσια Νοσοκομεία ΜΟΝΟ σε κατεπείγουσες ανάγκες και κατόπιν συνεννοήσεως (τηλεφωνικής) με τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου.

«Η αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 είναι υπόθεση όλων. Και της πολιτείας και των πολιτών.Η ευθύνη βαραίνει όλους μας , και η αυστηρή εφαρμογή των μέτρων προστασίας είναι μονόδρομος προκειμένω να φτάσουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς στο τέλος της διαδρομής που είναι το τέλος της πανδημίας.

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους», αναφέρει η ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Ναι εχουν πολυ δουλεια μη τους κουραζουμε μην ενοχλειτε …εχουμε κοροναιο…ηθελα να ηξερα τοσους νοσηλευτες που προσλαβανε αγρινιο και μεσολογγι τι θα τους κανουν.
    Ακου εκει ξεθαρεψαν δηλαδη θελει ο αλλος να κανει μια αξονικη χωρις να πληρωσει συμμετοχη μια κολονοσκοπηση χωρις να πληρωσει που θα παει εξυπνοι …στο Ικα

  2. Ανώνυμος

    Αυτό που γίνεται στη πόλη μας είναι απαράδεκτο όλοι είναι έξω .Να βοηθήσει ο θεός να μη προκύψει κάτι το νοσοκομείο έχει μεγάλες ελλείψεις σε γιατρούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.